Ágh Péter úgy véli, ez az akció is csak a botránykeltésről szólt. A Fidelitas elnöke szerint egyértelmű, hogy elkezdődött a kampány, és ennek kell betudni a csütörtöki akciót is. A politikus emlékeztetett, hogy a Fidesz ifjúsági szervezetének tagjai is megjelentek a székház épületénél, és Ágh Péter szavai szerint, békésen figyelték, hogy a hisztérikus fiatalok, mi módon próbálnak érvényt szerezni az akaratuknak. A Fidelitas a Fideszhez hasonlóan is úgy tartja, hogy az egész akció mögött a Haza és Haladás Egyesület elnöke, Bajnai Gordon áll. Az ifjúsági szervezet felhívta rá a figyelmet, hogy a székházas megmozduláson a volt miniszterelnök és a Hallgató Hálózat aktivistái vettek részt. „Ez egy nyílt politikai akció volt, hiába mondják, hogy civilek voltak ott, mert ott valójában LMP-s politikusok munkatársai és HaHa-önkéntesek jelentek meg, a HaHa pedig Bajnai Gordon ifjúsági segélycsapata” – tette hozzá Ágh Péter.

Forrás: echotv.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Okádék fidesz propaganda...bele se megyek a cáfolásba mert csak mérgesebb leszek...itt van a nőnap is...van egy édesanyám egy húgom egy barátnőm és még neki egy nővérre és egy édesanyja a számlámon meg -1500 forint van úgyhogy max puszit tudok adni nekik...A propellers leányzóknak viszont ezútón kívánok boldog nőnapot.:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
amaramaistanna
@bagira: Mitaképe a fityiszes agymosásnak.
human
@bagira (15:33): És a külhoni magyarokat is egymásnak tudták ugrasztani. Csak hogy teljes legyen a lista.
human
@amaramaistanna: Ha a FIDESZ biztos lenne abban amit csinál, nem lenne szüksége békemenetre és CÖF-re, százmilliós lejárató kampányokra. Csak fel kellene sorolnia kormánya vitathatatlan érdemeit. De ami nem megy azt nem kell erőltetni.
coni
Március 15-én Ágh megsasolhatja, milyen az amikor Bajnai valóban rendezvényt szervez.
Nem 2 tucat gyereket fog megmozgatni.
Gyuri Géderről
Akkor lesznek ezek békések, amikor a sündisznó tüskéi befelé nőnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.