66 ezer fővel bővült 2012-ben a foglalkoztatás az előző évihez képest, de ennek több mint felét a közfoglalkoztatás adta, és anélkül a növekmény csak 27,7 ezer fő lenne - derül ki a KSH friss...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Szerintem a maradék 33% is kamu, csak körűl kell nézni az országban..:) Nem tudom tudjátok-e, de aki külföldön dolgozik az is bővíti a foglalkoztatottak listáját!!! A közmunkához pedig azt is tudni kell, hogy aki pár hónapot dolgozott az adott évben az is foglalkoztatott az évi kimutatásban...Szóval 4-5 közmunkás fed le 1 évet. Van, hogy a számok mást mutatnak..:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kengyefuto
@lajospapa: Nézted Mesterházi Évértékelőjét?
massa
Hazugság januárban 29000 munkahely szünt meg, a közmunka nem munka levélszedegetés 3 hónapig hogy kapják a segélyt .ez kellene a fideszes úraknak nem épitenének 100 millóért villákat
kukac50
Ez mese 3-4 hónapot dolgozhatnak a közmunkások,ne vegyék egy évnek.
Számítási hiba van. Március elsejétől indultak a közmunkák.
kkalman
Már megint ez a statisztika, amelyet nem én hamisítottam.
Nem győzöm elégszer leírni, a közmunka nem munka, az a munkanélküliség statisztikai álcázása. Aki külföldön vállal munkát, az nem itthon dolgozik, nem növeli az itthoni foglalkoztatottságot.
Ez a KSH jelentés úgy ferdíti el az igazságot, ahogy van. Csak arra jó, hogy fityiszék ennek nyomában egy újabb sikertörténetként tálalhassák a nagy semmit.
Pisti271
@kengyefuto: " Nézted Mesterházi Évértékelőjét?"
Délelőtt elaludtam, most néztem meg az ismétlését.
Magasan a legjobb volt az évértékelők sorában.
rosalinda57
A közmunka is munka azokra a napokra, amelyeken az illető dolgozik, de mivel 3 hónapot dolgoznak átlagosan ez annyit jelent, hogy 4 közmunkás munkaideje kell évente egy ember teljes foglalkoztatási statisztikájához.Tehát ilyen formán 4 közmunkás 1 fő foglalkoztatásával ér fel statisztikailag.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.