Munkaadója meggyilkolásáért töltött 10 évet börtönben az a férfi, aki a Fidesz Lendvay utcai székházánál az udvart elfoglaló tüntetők ellen intézkedett. A hvg.hu szerint munkáltatója egy pénzváltó volt, aki kinnlevőségei behajtásával bízta meg Sz. Ferencet 1995-ben. Amikor egy félmilliós munkát nem fizetett ki nekik, Sz. a társaival elhatározta, hogy elégtételt vesznek. Találkozóra hívták későbbi áldozatukat, ahol először hasba lőtték, az autójuk csomagtartójába tették, elvitték egy külterületre, majd zsákot húztak a fejére és három lövéssel főbe lőtték.

Forrás: hajdupress.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

67 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Eresszétek viki közelébe, és intézzétek úgy, hogy egyszer ne kapja meg a pénzét, de fegyver legyen nála... gyorsan elintézi az ország gondját, majd meglátjátok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Darthon1
Jó lesz vezérnek a hosszú kések éjszakáján, amikor a Fidesz leveti álarcát és fizikailag is megpróbál végezni az ellennel.
marlin
Similis simili gaudet !!
(hasonló a hasonlónak örül)
nehogymá
@Darthon1: ha pont nem igy,de valami hasonlo bennem is "mocorog".2oo6 is kezd megint érdekes lenni.
honeykiss
Vajon keresztény netán?...egy erkölcsivel rendelkező gyilkos, hogy is van ez?
lajospapa
Olyan feladatra erős és bátor ember kell. Mint a munkásőrségbe annak idején. Kipróbált elvtársak.
silber13
@ila51: Háá mán hogyne vóóna! Jajj Ila, erkölcsiségileg bizonyíccsák, hogy én makulátlanosamm vóónék, miként az égben azok az...izék...Angyalok. Mer hát én vettem aztat némej pijac tájékán. Azt az izét... erkölcsisgégileg megfelelőt, na!!!Azóta én megfelelnék mindenféle olyannak, amiben az is szerepel, hogy parasztbecsület...bocs: Tahó morál...
Sede
A fidesz "barátja" ERKÖLCSI kötelességének tartotta, hogy pártja védelmére keljen...

www.privatkopo.hu/WebArticleShow.aspx?AGM=Hirmix&MN=Hirmix&AN=embertolt&LN=Hungarian
Dr. Felipe
Hát ilyen hidegvérű gyilkosok védik a fideSS székházat. Ez nem semmi. Talán az azeri baltást is vissza kellene rendelni mert kell az erősítés.
silber13
Egyebekben is, nálam nem vót olyan fegyverek hasonlítandó trágy.-a Csak egy kalacsnyikovóban gyártott garmóska... Hát aztat meg nem lehetséges fegyverzetnek nevezni.! Mán a nyerfácskák is siklottanak rajta, mint a delizsáncok a híg bagolyszaron! Naaa!!
Feraj49
Hát valószínű rossz az erkölcsi érzékem,azt mondom megérdemelte a főnöke.Mi az hogy nem fizeti valakinek a megállapodott munkabérét .Ha kicsit több főnők is így jár volna nem lenne évekig elhúzódó bírósági pereskedés.Nem került volna sor a nyílászárók kiszerelésére a kész épületekből. De sorolhattam volna más példát. /Pé. LIDLI építése/
Arról nem is beszélve mint pénzváltó hatalmas vagyonra tett szert.Miért alkalmazta,mert szar gyáva volt a pénze után menni,és ő sem akart évekig pereskedni !
kedwes
A megfelelő Pártmunkás, a megfelelő helyre!
Macsi
@Feraj49: azért az játszik, hogy a tartozás meg a három golyóval való fejbelövés azért nem ugyanolyan szinten van? Ugyanis az utóbbit igen kis százalékban lehet túlélni, hullából meg amúgy sem lehet már pénzt kiszedni, szóval extrém hülyeség megölni egy adóst... De ahogy a kolléga (mármint a cikk főszereplője) fizimiskáját elnézem, igencsak alulról verheti a minimum szintet az intelligencia teszten...
Egyébiránt igen, rossz az erkölcsi érzéked
Feraj49
@Macsi: Régen ilyen elő sem fordulhatott,hogy nem fizetik ki a béredet,amiért megdolgoztál. Egyébként is akkora a bér hogy fizetéstől fizetésig tart,közben a munkáltatónak nevezett és a munkahelyt teremtésre pénzt felvevő "vállalkozó" már sportot csinál a munkásainak járó bér ki nem fizetéséből. Elindít egy láncreakciót. Nem is beszélve arról,hogy esetleg Te mint alvállalkozó, hogy a munkát időben be tud fejezni,és a munkásaidnak fizetést tudj adni bankkölcsönt kell felvenned mert a "tisztességes" fővállalkozó cseszik fizetni, csak ígérget ,
majd a felvett pénznek a kamatai már Téged terhelnek.Vagyis nem számolhatod el sehova.
Gondolom jártas vagy a körülötted élők dolgaiban.Hány cég is szűnt meg jógútod nélkül, és
hány ezer ember félévig egy évig nem kapta meg a bérét. Ezeknek az embereknek közben kikapcsolják,a villanyt,a gázt ,nem tudják fizetni a lakbért stb.stb. Ha bekerülnél egy ilyen helyzetbe.és a kétszázadik kérő szóra sem reagálva vajon mit tennél ? Odamennél megsimogatnád a buksiját és úgy kérlelnéd,hát nem hiszem.
Macsi
@Feraj49: Azért azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez a csóka, aki telepumpálta a figurát ólommal elsejétől-elsejéig élt a fizujából, mert olyan keveset keresett??? Ne légy naív... Egy pénzváltónak hajtott be adósságokat... volt fegyvere... nyilván engedéllyel, mi? :D Hidd el, nem kenyérre kellett neki az a pénz, amiért meggyilkolt egy embert. Most függetlenül attól, hogy sanszosan a főnök sem volt egy ministráns... ez a fickó szimplán egy bűnöző, oszt' jónapot!
Macsi
és azért egy bűnözőt nem kéne összekeverni azokkal az emberekkel, akik valóban dolgoznak és valóban bajban vannak.
A Tündik bündije
Eresszétek viki közelébe, és intézzétek úgy, hogy egyszer ne kapja meg a pénzét, de fegyver legyen nála... gyorsan elintézi az ország gondját, majd meglátjátok...
csegala
És ettől az alaktól nem fél a Selmeczi Úrhölgy? A székház foglalóktól meg igen?? Ja persze, azok nem gyilkosok, rosszabbak! Kritizálják a rendszert.
Macsi
szegény megélhetési killert meg mindenki bááááántjaaaa... brühühü... Aztán majd később fizethetjük a pszichoterápiáját is, hogy fel tudja a kicsi angyal dolgozni az itt is olvasható kommenteket. Már persze, ha tud olvasni...
bundi
@Csizmás Kond: eddig általában a fidesz szimpatizánsok sorait erősítetted, de a mit ma ide linkeltél, az nem nagyon illik ebbe a profilba.
Csizmás Kond
@bundi: Helyesebben, a saját véleményemet írom le... a linkek pedig segítenek eligazodni a bűnözés útvesztőjében, és összefonódásaiban.
Pilóta
@Horizont: 11:19
Akkoriban a Btk. 166.§ (1). bek, szerinti emberölésért 5-15 év volt a büntetési tétel, a bíróság a középmértékből indult ki a büntetés kiszabásánál, tehát reális lehetett a 10 év!
bundi
@Csizmás Kond: most ezzel akkor azt sugallod, hogy a fidesznek mégis lehet köze egyes " futbalhuligánnak kinéző " bűnözői csoportokkal?
"Ezek a bűnözők, akik ott dolgoznak az FTC több szakosztályánál is, nem zavarják a klub és az MLSZ vezetését, és Kubatov Gábor fideszes parlamenti képviselőt, az FTC elnökségi tagját vagy a Parlament rendészeti bizottságának vezetőjét, Kocsis Mátét sem!"
mert nekem most nagyon így tűnik:
"Van viszont biztonsági bizottság, ahol Samu István, Fülöp Valter, Kovács Péter és Mittó Gábor rendőri vezetők mellett egy érdekes nevet fedezhetünk fel, Tóth Csabáét!
Tóth a meggyilkolt Szlávy Bulcsú (valószínűleg senkinek nem kell bemutatni) és az Aranykéz utcában felrobbantott maffiavezér, Boros „Óriás” Tamás katonája volt. Ma már a Kispest-Honvéd biztonsági igazgatója, a Fidesz „házi-securityjé”-nek a Valtonnak az alvállalkozója, cégével (Hungária Security) a magyar válogatott mérkőzéseit is biztosítja, de emellett ott van Pápán, Kecskeméten és a Vasasnál is, de bedolgozott"
sonderkommando
Akkor ez a figura tökéletesen illik a Fidesz Gárdába.
Csizmás Kond
@bundi: Nem akarok én semmit belebeszélni senkibe, azért is választottam a linkes változatot, mert ott ha elolvasod a dolgokat megérted ha nem akkor azt értesz amit akarsz...lehet választani.
Január
Rosszul vagyok felhomályosítva, mert úgy tudtam, hogy büntetlen előélet kell a biztonsági őröknek. :(((
Dr. Felipe
Most ki a főnöke? Kubaszov elvtárs? A helyében én nem lennék ennyire nyugodt.
nemsemmi
A biztonsági őrnek nem kell erkölcsi bizonyítvány???
bundi
@Csizmás Kond: oké, de a hivatalos álláspont eddig az volt, hogy különböző rendezvényeken, tüntetéseken megjelenő kigyúrt "futbalhuligánnak" kinéző egyedekhez a fidesznek semmi köze. azokat csakis gyurcsány vezényelte oda. most meg amit beemeltél, mintha az ellenkezőjét bizonyítaná.
és ezzel mintha megkérdőjeleznéd a 2006-os forradalmárok párt függetlenségét is.
Csizmás Kond
@bundi: Ezeknek mindenhez köze van, csak általában olyankor ugatnak rájuk ha az ellennek dolgoznak. Ezek erkölcstelen mindenre kapható egyének ...és lehet feszegetni a dolgokat de nem ma születtek és nem ma kezdték a mesterségüket.
Az, hogy neked most tűnik fel az még nem jelenti azt, hogy mostanig ne lettek volna és nem gazemberkedtek.
Macsi
@Horizont: minimum tapsoljuk meg! :-)
Hellcat
Hát a rohadt életbe pintér a belügyes akkor nehogymá maffiózó fideszesek ne férjenek meg a putriban...10 év ide vagy oda...tessék fidesznyikek lehet örülni... hőn szeretett 10 éve börtöntöltelék fidesznyik haverotok újra szogálatba állt!!!
Tessék éljenezni!!! Itt a fidesz legjava!!! 2006 ban is teljes odaadással dobálta be a kirakatokat és gyújtotta fel a kocsikat az össze hű és lefiztetett fidesznyik...tessék már éljenezni!!!
Feraj49
@Macsi: 12.16-ra :Én nem is ezt a fickót kívánom felmenteni,nyilván bűnös volt,hisz megkapta büntetését. A jelenségre akarom a figyelmet terelni ami Magyarországon nagyon elharapózott és ez nem más mint az elvégzett munka KI NEM FIZETÉSE. Perelj be,majd egy év múlva lesz tárgyalás,közben a cég megszűnik stb,erről már írtam.
Macsi
@Horizont: a két kezedben meg egy-egy serpenyő, az intenzívebb hatás érdekében? :D
Macsi
@Feraj49: akkor sem az a megoldás, hogy agyonlövik azt, aki nem fizet. Még akkor sem, ha az, akinek tartozik, valóban úgy érzi, hogy nincs más megoldás. Mivel egy halott még annyit sem tud kiegyenlíteni a számlájából, ráadásul az emberölés - mint olyan - nem javít a helyzeten. Ezt kéne felfognod erkölcsileg.
Január
@Macsi: Isten ments! A serpenyő gyilkos fegyver - Boston legal - :))), - s annyit kapna érte, mint egy rendes emberért.
kukac50
Már azt hittem valamelyik Fideszest nyírták ki. Tévedni emberi dolog.
nehogymá
@bundi: gyomoridegem lett.és még van egy évük...
Pálinkafőző Rézüst
Jó csávó...a meggyilkolt családja miért nem szólal meg??? bár tulképpen megértem őket. Egy ilyen idegbeteg kormány idegbeteg gyilkos védői...Elborzasztó, Európa közepén!!!
kamazuka
Úgy tudom REFF-esek ilyen munkakört nem végezhetnek.A szakmi kamarát is üdvözlöm!
A 12000 ft-ot befizetem ne parázzatok!Csak így tovább gyerekek!
nehogymá
amugy elég hülyén hangzik ,hogy a ki nem fizetett munkabér?miatt ölték meg.szerintem leakarták huzni de nem sikerült.
Pálinkafőző Rézüst
@kamazuka: nem kötelező a kamarai tagság. A vagy.védelemben.
kamazuka
@Pálinkafőző Rézüst: Az nem, de ha januártól dolgozni szeretnél akkor az orbán-dézsmát be kell csengetni!
soljanka
@nehogymá: .
"Ezek közé tartozott Szabó Ferenc, akit Szőke Feriként ismernek, és aki az alvilág egyik pénzváltójának, az „Olasz Misi” néven ismert bűnözőnek a meggyilkolásában való részvételért ült tíz évet. Azért, hogy érzékeltessük ennek a társaságnak a szellemiségét, felidézzük, hogyan ölték meg „Olasz Misit”: a három elkövető egyike hasba lőtte, utána egy erdőbe vitték, zsákot húztak a fejére, majd kétszer fejbe lőtték. Ebben a gyilkosságban való részvételért ítélték 14 évre Szőke Ferit, aki ebből le is ült tíz évet. Ez az ember védi a Fideszt az alkotmányos jogokért tüntetőkkel... "
kecskes laszlo
Ezeknek mind ilyen bűnöző haverjaik vannak. A múltkor az a nőt hasba rúgó szaktanácsadó, most meg ez a gyilkos.
kecskes laszlo
Mi lesz,ha a jelenlegi munkaadóját is megöli! Ki is az?
kamazuka
@Pálinkafőző Rézüst: Ez a pozició már foglalt!
Kolomp pár néven
Pálinkafőző Rézüst
@kamazuka: orr mány is lehet..:) Ne hozd ki a rosszat belőlem...:)))
kamazuka
@Pálinkafőző Rézüst: A vége fenyegetés volt?
Pálinkafőző Rézüst
@kamazuka: nem, de kicsi provi. Álljunk itt le..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.