Rosszabbul áll a Jobbik a határon túli magyarság körében, mint az anyaországban, ezért a megfelelő számú külhoni szavazat eléréséhez 2014-ben új stratégiára van szükség. A Felvidék és Erdély azonban így is, úgy is „elesett”, ezért oda nem szabad túl sok erőt fecsérelni. A Szávay-féle HÖK-modell viszont a határon túl is működőképes. A Hetek cikke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
szerbiában nagyon fognak örülni nekik.kavarják a szart,aztán hazajönnek.csak bátran,mi az nekik.
Tekla
Ez marhaság , csak a vágyálmok kategória. Aki csalódót a Fideszbe és nem akar szoci klónok valamelyikére szavazni, annak nincs más választása ,csak a Jobbik . Persze a hazaárulóinak van még maradék LMP -és banda aki szövetkezik a szocikkal,illetve fordítva. Nem is választhatna jobbat, az meg hogy idióta zsidó seeg nyalizók kikiáltják őket passzista - rasszista ,anti ,meg béla szemita bagázsnak az csak azért van ,mert mind a két oldal be van tojva, egy sorait rendezetten kezelni tudó ,Magyar szerető , haza védő , tradicionális értékeinket megtartó párttól ,hogy győzni fog.
Akkor vége a susmusnak ,csalásnak ,meg a 9 fő állású munkahelynek ,akkor amikor ennyi a munkanélküli ,nem is értem miért kell ez!
Szóval remélem győz a józan ész a logika ,a hazaszeretet ,a megfontoltság a ,a kizsákmányolók felszámolása ,a rend teremtés,vagyis a Jobbik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.