Hagyja abba Mesterházy Attila a gyűlöletkeltést magyarok és magyarok között! – szólította fel az MSZP elnökét Kovács Péter, a XVI. kerület polgármestere vasárnapi sajtótájékoztatóján. Felmenőim erdélyi székelyek, bár Szanyi úr szerint inkább románok, feleségem felvidéki magyar, ám a szocialisták szerint inkább csehszlovák vagy szlovák – hangsúlyozta Kovács Péter. A fideszes politikus megjegyezte: nem haragszik a szocialistákra, mert így gondolkodnak, „ők ezt tanulták, ezt tanították”. Ezzel összefüggésben kiemelte: „még a mi generációnktól is eltagadták a határon túli nemzettársainkat, hiszen nem beszéltek róluk, sőt folyamatosan összekeverik, mi az, hogy nemzetiség, és mi az, hogy állampolgárság”. Ezért a fideszes politikus arra kéri Mesterházy Attilát, hogy menjen el ismét Erdélybe, és kérjen bocsánatot Szanyi képviselőtársa kijelentéseiért, és azért, hogy képtelenek változni. „A nemzet határon átnyúló egyesülése helyett a világproletariátus egyesülésében gondolkodnak mind a mai...

Forrás: fidesz.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kandur
Fidesz te segg ki sem kellett volna menni ! kérjen tőlük Orbán aki felhasználja őket a hatalommért fújj nagyfejü tolévaj banda! menjen nézze meg hányan állnak sorban egy tál levesért ők meg milliárdokat elkurnak!
kamazuka
A komcsik megmutatták anno,hogy kutyából nem lesz szalonna.!Ők nem igazi végvári harcosok leszármazottai, hanem azoké,kik írhájukat mentvén gyáván elfutottak,de ha kell,ma a véredet vennék 5 Ft-ért!
Hellcat
Ez a lófasz fidesz propaganda egyre szánalmasabb és egyre több sebből vérzik...nagyon érezni benne a kétsége esést...
bra048
Nem biztos, hogy igaza van a cikknek. Én úgy értesültem, hogy a Szanyi kapitány Gyulán
bement a " békemenet" sűrűjébe és ott nagyon sok román szót hallott... Nos, ha így volt ebből is lehet a Fideszre bizonyos következtetéseket levonni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.