A mai naptól világos, hogy Magyarország olyan országgá vált, amelynek nincs alkotmánya - mondta Botka László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában. Az MSZP választmányi elnöke szerint az új jogszabály „egy darab papír” egy „zsebnotesz”, amibe ha valakinek valami eszébe jut, akkor beleírja.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Engem zavar, hogy Botka is, és Kálmán is úgy tesz mintha nem tudná, hogy Bajnai csak akkor akar együttműködni az MSZP-vel ha garanciát adnak arra, hogy nekik is érdekük a korrupció, a jobb és baloldali oligarchák felszámolása, a párfinanszírozás, ügynök kérdés rendezése. Nem Bajnai aki miatt akadozik az együttműködés.

Addig farolja az MSZP a kérdést amíg Orbán nevető harmadik lesz, mert az MSZP-nek fontosabb a hatalma, a korrupció, meg persze az ügynökei. Örök ellenzékben maradnak, mert az embereknek elege van abból, hogy a jobb és baloldali maffia cserélgeti egymást. Persze az MSZP-nek az ellenzékiség is kifizetődő (30%).

Botka jobb pártelnök lenne, mint a táncos lábú, bodorított hajú Mesterházy, de ME-nek egyik sem alkalmas.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.