A devizahitelesek problémájának kezelésében nem tartja szükségesnek új eszközök bevezetését Varga Mihály, legfeljebb a meglévők szélesítését és finomhangolását.

Az új nemzetgazdasági miniszter hétfői bemutatkozó sajtótájékoztatóján közölte: a nap folyamán egyeztetett a bankszövetség vezetőivel.

Ezen megerősítette, csak olyan előterjesztések készülnek a minisztériumban, amelyekkel kapcsolatban a szövetség is kifejtheti álláspontját. Kérdésre válaszolva közölte azt is, hogy a pénzügyi biztos e tárgyban született javaslatát még nem ismeri, de konzultálni fog róla Doubravszky Györggyel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Ergo a fideSS és holdudvara kifizette, a többiek meg dögöljenek bele...
gazdag dezső
Devizahitelekről beszélnek!! Milyen deviza az ha sohasem jelent meg csak forint??Csak elszámolás a devizás!Forintot adnak ki!! Ekkora átverést!!!Sohasem semmilyen formában nem jelent meg sehol sem deviza!!Vétel-eladásban viszont ott van a 16-18 forintos külömbség!!Kifizetnék sokan abban a devizanemben,de nem lehet!! Megveszik vétel áron,és visszaadják eladási áron! Milyen átverés ez??Hol van ez jogilag rendben?Sehogyan sem! Hát azért próbapert indítunk sokan,közösen!
excep
szerintem sincs had fizessük a rohadt bankoknak a felvett hitelek 6szorosát vagy még többet ez varga szerint rendben?? le van szarva az a sok lakásból kivágott szerencsétlen ez is ugyan olyan féreg mint a vezére

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.