Becsapták a bankok a devizahiteleseket, hiszen semmiféle deviza nincs a nekik folyósított hitelek mögött - hangzik el egyre gyakrabban a vád. Hogy ez így van-e, annak eldöntéséhez tisztáznunk kell:...

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
Ez az egész cikk egy nagy szerecsenmosdatás.
Azt elfelejtette a cikkíró, hogy a bank is gazdálkodó szervezet, nekik is illene némi kockázatot vállalni, s ne mindent a hitelfelvevők nyakába varrni!
Egyébként már milliószor leírták - csak az érintettek közül ki törődik vele? -, hogy a helyzet kialakulásáért felelős a kormány, a törvényhozás, a PSZÁF, a bankok, a média kiegészítve a politikus gárdával, akik csak a sajátérdekükben tevékenykedtek, mert akinek nincs pénze az annyit is ér.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
moszkvatér
Na jó megyek felhívom a főnökömet kérek fizuemelést . ÜDV !
Dr.luigilongo60
@moszkvatér: De volt normális fizetés, persze messze a nyugatitól de nem éhbér, mint ma.
gazdag dezső
Fantasztikusan pazarló gazdálkodást gyakorol az állam!! Szórja a pénzt olyanokra,és olyan emberekre akik alkalmatlanok a betöltött munkafeladatuk ellátására!Olyan beruházások amik nem viszik előre a gazdaságot semmilyen szinten sem.Aránytalan bérezések!Óriási nagy slepp az országház,és környékében !Nagy bürokrácia,adminisztráció!Lezüllött ,leszegényedett emberek,hajléktalanok,munkanélküliek sokasága! Ott ahol igen jól meg lehetne talán mindenkinek élni,ha nem 150-180 ezret kapna a kiemelt jó szakmunkás havonta/ha van egyáltalán munkája/,és 3 milliót egy tehetségtelen ,szakmailag alkalmatlan felsővezető,aki még kap 6-8 milliós prémiumot is!!Bkv,vagy több olyan önkormányzat amely ugyan veszteségesen gazdálkodik,/meglehet hogy oka is van/,és osztanak a városvezetők maguknak néhány milliós jutalmakat is!!Aztán a rossz gazdálkodás ellenére jutalmazunk ??Kinek a pénzéből?Amíg gyermekek,de sok felnőtt is éhezik??A bankok pedig könyörtelenek,kizárólag saját zsebüket tömik,kifosztják ilyen,vagy olyan csavaros módon az embereket.
SLAakku
Ami nálam mindig kiveri a biztositékot: az álláshirdetések 90%-a angol és/vagy német stb. nyelvtudást követel meg irásban és szóban full szinten. Magyarországon! Ez diszkrimináció ha a magyarországon bejegyzett cégek ilyet követelnek! Nagyon sokan ezért sem tudnak elhelyezkedni. Miért nem alkalmaznak ezek a vállalatok tolmácsot ha más nyelven akarnak kommunikálni? Futja a bérkeretükből az biztos!
Némó Matróz
@SLAakku: Aki fizet az dirigál!
Nem tetszik?
Nem jelentkezel oszt annyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.