A rezsicsökkentés végrehajtásáról szóló törvényjavaslat elfogadása biztosítani fogja a díjcsökkentések megvalósulását - mondta Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője kedden sajtótájékoztatón.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rosalinda57
A rezsicsökkentés alapjában véve jó elgondolás. De a megoldása rossz. Itt nem az energia szolgáltató cégek profitjáról van szó, hanem arról, hogy a magyarországi jövedelmek nem bírják el a 27%-os áfát, de a szolgáltatók sem. Ha kevesebb áfa lenne egy-egy szolgáltatás árában, akkor az magánszemélynek és energia szolgálatónak is jó megoldás lenne, igaz ez az államnak adókiesést jelentene. Szerintem akkor a cégek sem elleneznék a rezsi csökkentést és mindkét fél részére kedvező megoldás lenne. Mivel azonban a kormány terjesztette elő a rezsicsökkentés megvalósítását, remélhetőleg meggondolja eme felvetett lehetőséget a megoldásra.
rosalinda57
A rezsicsökkentést pedig talán túlzó törvényben szabályozni.
bretagne
Lenne még egy pár javaslatom, mit kellene a törvényben szabályozni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.