Az 50 milliárdos cég eddig csak bankvezéreknek, menő vállalkozóknak épített házakat, a II.kerület polgármesterének viszont tetszettek a referenciák - írja az Index.hu.

Március elején az Index számolt be arról, hogy Láng Zsolt - aki II. kerületi polgármester és az Országgyűlés önkormányzati bizottságának elnöke is egyben - a saját kerületében, a Rózsadomb egyik kedvelt részén építkezik.

A politikus házát építő Market Zrt-ről a múlt szerdán derült ki, hogy elnyerte az új ferencvárosi stadion építésére kiírt közbeszerzési eljárást. Az állami tendert lefolytató Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) ekkor közölte: a Market Zrt. nyújtotta be a legalacsonyabb ajánlatot 13,5 milliárd forinttal - írja a lap.

A tendergyőzelem is arra utal, hogy a Market Zrt. a jelentősebb magyar építőipari vállalkozások egyike. A cég építette például az MTV Kunigunda utcai székházát, illetve a Mercedes kecskeméti gyárának egyik épületét.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Jaj csak nem a ház a fizetség a pályázat elnyeréséért???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
excep
ez aztán rohadt fontos a szerencsétlen rokantakra nincs pénz de erre van rohadj meg fidesz
X-ray
Hogyha ilyen lángoló zsótikák meg zsuga marcikák nem lennének a Fidesz-ben, akkor még meg is nyernék a 2014-es választást.
outsider
@X-ray: Szóval ha nem lenne fideszes a fideszben? Talán:)
kukac50
A stadion anyagából oda is jut, abba a pénzbe belefér amiből a stadiont építik.. Így könnyű építkezni

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.