Ha el lehetne autózni a Holdig, akár oda is eljuthatnának a költségtérítési lista élmezőnyében szereplő képviselők abból a pénzből, amit benzinre kaptak - írja a Blikk.

A Blikk kikérte az Országgyűléstől annak a tíz képviselőnek a nevét, akik a legtöbb költségtérítést vették fel ebben a parlamenti ciklusban idén március 1-jéig. Sok választó csak most szembesült azzal, mibe kerül a képviselőjük, akik közül volt aki sajtótájékoztatón próbálta magyarázni költségeit.

Valamennyiüknek bruttó 25 és 27 millió forint között utaltak át a kérdéses 34 hónapban, s ebből az üzemanyagköltségeket is fedezni hivatott választókerületi pótlék bruttó 21 és 23 millió forint közt mozgott.A Blikk kikérte az Országgyűléstől annak a tíz képviselőnek a nevét, akik a legtöbb költségtérítést vették fel ebben a parlamenti ciklusban idén március 1-jéig. Sok választó csak most szembesült azzal, mibe kerül a képviselőjük, akik közül volt aki sajtótájékoztatón próbálta magyarázni költségeit.

Valamennyiüknek bruttó 25 és 27 millió forint között utaltak át a kérdéses 34 hónapban, s ebből az üzemanyagköltségeket is fedezni hivatott választókerületi pótlék bruttó 21 és 23 millió forint közt mozgott.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Kár, hogy nem tették meg, mindjárt könnyebb lenne az életünk, feltéve, ha ott is maradnának.
zipper
Nem érek rá, rövid leszek: - parazita, ingyenélő, vágásérett génkupacok !

Oszt' jó napot !
berkabela
Miért?! Hát a Propeller is kétszer irta meg a cikket -egymásután! A képviselő nem mehet oda-vissza?
zipper
gördeszkát, ketteslétrát és balkezes kampósbotot az élősködőinek - nem benzinpénzt !
JAJMÁR
Hát, én is összeírom a költségeimet, nekem is több, mint a fizetésem! Ilyen a világ. .. De hova kell benyújtanom???
laszlobihari
Ha én céges autóval közlekedem akkor menetlevet kell kitöltenem-vezetnem, vagyis időt-kilométert-benzint könyvelek, ha és amennyiben ezek az adatok nincsenek összhangban akkor bizonyíthatóan lopom a benzint (pénzt) vagy túl gyorsan hajtok (szintén büntetendő!). Akkor ezek a véglények mit szólnának hozzá ha mi is csinálnánk egy ilyen ellenőrzést, természetesen a mentelmi jog előzetes megvonásával! A börtönök így is tele vannak, de szerintem a bent lakók szivesen szorítanának helyet az új köcsögök számára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.