Az elmúlt 3 hónapban több, mint 60 ezerrel nőtt az egyszerűsített honosítással magyar állampolgárságot kérők száma - derült ki az allampolgarsag.gov.hu oldalon közzétett friss adatokból. Tavaly december végén még csak 362 ezren kérelmezték ezt, közülük 320 ezer igényt jóvá is hagytak, tehát ennyivel már gyarapodott az új magyar állampolgárok száma 2012 végére.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Micsoda tolakodás a magyar szavazatokért...ez valami csoda.
kerék
@Csizmás Kond: Ha így megy 2014-ben leszünk 50 millióan,persze ebből max 13 millió lesz a született Magyar, aztán már kisebbség is leszünk.
hallgatag
@kerék: Majd " azok " mondják meg a szavazataikkal,
hogy nekünk milyen szar lesz !!! Gratula !!!
hallgatag
A cikk utolsó része:

" ...A kormánypárt eddig minden eszközzel azon igyekezett, hogy se más pártok, se a közvélemény ne ismerje ezeket az adatokat, de még annyit sem, hogy országonként hány beadott illetve elfogadott kérelem van. A személyre le nem bontható, csupán statisztikai szintű adatok miatt aligha volt hihető az az indok, miszerint az itthoni "titkosítás" az érintettek érdeke, nehogy jelenlegi hazájukban atrocitások érjék őket..."

Tehát sem a magyar NÈP, sem az anyaországuk nem tudhatják meg, hogy titokban átjöttek szavazni...Mi meg tanuljuk meg a román, albán vagy más balkáni nyelvet ??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.