A Fidesz szerint az emberek nem kérnek a baloldal egészségügyi és szociálpolitikai ötleteiből. Így kommentálta a kormánypárt, hogy az MSZP országos választmánya szombaton egészségügyi és szociálpolitikai programot fogadott el. A Fidesz az MTI-nek küldött közleményében azt írta, hogy a baloldal nyolcéves kormányzásának szélsőséges gazdaság-, egészségügyi és szociálpolitikája sodorta veszélybe a magyar emberek anyagi, fizikai biztonságát, ezért a baloldal „egészségügyi ámokfutásából” sem a szakdolgozók, sem a betegek nem kérnek többet. Mint fogalmaztak, a Gyurcsány–Bajnai-kormányok tönkretették az országot, elszegényítették az embereket, beteggé tették a magyar társadalmat. A kormánypárt szerint 2010 előtt a baloldal mindent megtett azért, hogy ellehetetlenítse a betegek gyógyítását, az egészségügyi dolgozók megélhetését, és csak az egészségügyi dolgozók hivatástudatának köszönhetően nem omlott össze az ágazat.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Hát a vizitdíj kimondottan hasznos volt de a fütyisz ügyesen leszavaztatta...
Nakimaga
Párhuzam:
8 év alatt ? eü dolgozó munkahelye szűnt meg és hagyta el az országot???
3 év alatt ? eü dolgozó munkahelye szűnt meg és hagyta el az országot???
Nauta
@soljanka: És belebetegedtek Bajnaiba is.Nagy ám a probléma a Lendvaiban. Az idő már teljes mellszélességgel ellenük dolgozik.Verik az utcára sebtében kivezényelt rezsikommandóikat,sorozatosan kapják a kokiat,sallerokat az EU illetékes szerveitől,minden "fronton megbuktak,senki nem hisz már nekik,kinevetik,lenézik Orbánt,bármerre jár stb...A haza megbetegedett. De nem csak megbetegedett,hanem ideggyógyintézeti kezelésre is szorul. Ők maguk a haza,mint azt Orbán volt olyan szíves és közölte az országgal a 2002-es nagy bukása után." Haza nem lehet ellenzékben!" De nem csak beteggé,hanem bűnözőkké is tették a "Hazát" jelentő önmagukat azzal amit itt idézek Orbán Viktor-tól Fideszkdnp-pártszövetség elnökétöl, íme: "sértsetek törvényeket,rúgjatok fel szabályokat! Én kiállok értetek,engem pedig megvédenek a jogászok.Oszt jó napot!" Emlékezetes,mint ahogy ez is: "minél rosszabb az országnak,annál jobb a Fidesznek" Ezt mondjuk nem ő jelentette ki,hanem az egyik /a nevére nem emlékszem/ mamelukja. Ennyit a Fideszkdnp-ről és elnökéről.
Nakimaga
@Nauta: remélem lesz aki tudja is,mert én ugyan olyan tudatlan vagyok,mint Te!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.