Költségvetési csalás gyanúja miatt indított nyomozást a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) illetékes regionális bűnügyi igazgatósága egy hajdúböszörményi székhelyű, takarítással és épület-karbantartással foglalkozó gazdasági társaság ellen - értesült a Privát Kopó. A NAV - a nyomozás érdekeire való hivatkozással - sem cáfolni, sem megerősíteni nem kívánta az információt.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Sede: Végig olvastam itt csak a Tömb kft szerepel de leírják kik tartoznak hozzá, és milyen a kapcsolatuk a fideszhez.
Sede
„Orbán: elvárható, hogy mindenki fizesse be a közterheket

A miniszterelnök a tegnapi munkaadói és munkavállalói érdekképviseletekkel folytatott egyeztetés után elmondta, hogy fontos téma volt a feketegazdaság visszaszorítása, hiszen az alacsony és áttekinthető adórendszer esetében már elvárható, hogy mindenki fizesse be a közterheket.” (2011. 09. 21., fidesz.hu)

Hogy is állunk ezzel a kérdéssel, miniszterelnök úr?
Sede
@szaboria1: ez nem csak "egy" takarítócég, hanem "A" takarítócég, amely nem csak a szemetet, de a pénzeket is összesöprögeti - valakiknek...
szaboria1
@human: Még hozzá jönnek a biztonsági cégek is azoknál is sok a feketemunka .
Sede
„Nyugodtan mondhatjuk, Magyarországon ma az emberek személyes tapasztalata az, hogy az ország nyakig úszik a korrupcióban, és központilag szervezett módszerekkel tüntetik el a köz- és európai uniós pénzeket. Nem arról van szó, hogy egyedi esetek történnek valahol a periférián, az a boldog országok privilégiuma. A mi országunkban a kormány, annak feje és minisztériumai szervezik a pénzek eltűntetését” - fogalmazott Orbán Viktor az InfoRádióban.
2007. október 9.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.