Az állami és a magánszféra eladósodottságát és a szektorális különadókat azonosítja a magyar gazdaság gyenge pontjaként az Európai Bizottság, amely ma tette közzé azon 13 tagállamra vonatkozó részletes vizsgálatainak eredményét, melyek esetében a riasztási mechanizmus keretében múlt novemberben elkészített jelentés makrogazdasági egyensúlyhiányra utaló jeleket tárt fel. A magyar egyensúlyhiány nem túlzott Brüsszel szerint. A tagállamok és az Unió határozott szakpolitikai intézkedései hozzájárulnak az európai gazdaság egyensúlyának helyreállításához, de továbbra is komoly kihívásokkal nézünk szembe - mondta Olli Rehn. Az Európai Bizottság gazdasági ügyekért, monetáris politikáért és az euróért felelős alelnöke ugyanakkor hozzátette: időre van még szükség ahhoz, hogy lezárjuk azoknak az egyensúlyhiányoknak a megszüntetését, amelyek a válságot megelőző évtizedben ellenőrizetlenül kialakulhattak és gazdaságunkra nézve változatlanul nagy terhet jelentenek.

Forrás: napi.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Istenem! Ezek ott az junióban pénzt kapnak azért, hogy megkeressék a gyenge pontokat..
Én ingyen is elárulom nekik:
1. magyar ingyenélő, korrupt, maffiózó politikus gárda ( elmúlt huszonévben mindegyik)
2. Orbán Viktor (napjainkban)
3. Matolcsy és Matolcsyné(napjainkban)
4. SimLicska (folyamatosan)
5. a vakhitű szavazók (napjainkban)
6. a fene nagy magyaros önérzet (évszázadok óta)
7. az adócsalás nemzeti sportként való elismerése ( huszonéve)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lenhardtibolya
@Bórembuk: Igaza van, sajnos. Néhány évvel ezelőtt anyám egyedül volt otthon, amikor köszörűs ajánlotta, hogy megélezi a késeket, ollókat. Szegény anyámat aztán körülfogták, és minden pénzét elszedték. Bementem a rendőrségre, hogy feljelentsem őket, mire azt mondták, hogy tudjuk, hogy ezek garázdálkodnak a környéken, de - mivel munkát végeztek és az anyuka "önként" fizetett - nem tudják elfogadni a feljelentésemet. Csúnyát mondtam, és eljöttem. Azóta ismét megjelent egy köszörűs a házunkban, de azt már személyesen "kísértem ki" a kapun. Most viszont ő mondott nekem csúnyákat... Ugyanez történik nagyban az országgal is...
mariaberta
Magyarországnak egy gyenge pontja volt, ill. van, a Fidesz 2/3-a.
IQrájderöcsém
Szerintem 4 gyenge pontunk van: a zs. bankárok, a politikusok, a rétinégerek (külön tisztelet a pár rendes kivételnek!), és a dolgozni NEM AKARÓ segííjesek!
Bórembuk
@mariaberta: Téved, túl sok a "bunkó", mindenhol, mert, ha nem, akkor nem jutott volna el a fidesz eddig.@IQrájderöcsém: Ne feledd mindazokat a közömbödöket, akiknek ez jó, eltűrik, sütögetik pecsenyéjüket, nem érdekli őket, hogy a szomszéddal mi történik, de sírnak, mint a fürdős, ha őket éri vélt vagy valós sérelem. Ezen kívül nem tesznek semmit.
kukac50
Gyenge pont az sok van hazánkban. Az igazságszolgáltatás pártot szolgáló rendszere, a politikusok nemtörődése a néppel, a bankok maffiába való átmenetele.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.