Hat hetes országjárásra indul az Együtt 2014 Párbeszéd Magyarországért Szövetség. Bajnai Gordon azt mondta, hogy arra kérnek felhatalmazást a választóktól, hogy a szövetségkötésről szóló júniusi tárgyalások előtt egyesítsék a szavazótábort, és megfelelő programmal ülhessenek le tárgyalni az MSZP-vel. A Fidesz szerint Bajnai egykori kormányzása a bizonyíték arra, hogy az ország egy év alatt is tudott még mélyebbre süllyedni. A volt miniszterelnöktől a Fidesz egyébként azt követően is elhatárolódást vár drogügyben, hogy Bajnai Gordon ezt már szülőként és politikusként is megtette.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

QQCSI
QQCSI: Mindenkit óvok, hogy bedőljön Hoppálnak
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nauta
@beci46: Az orbannak és tolvaj bandájának nagy baja Bajnaival,hogy Ő szakember,a hazáját a fidess sáskáktól megmenteni akaró, az embereket emberszámba vevő ember!
zipper
Ilyen még nem volt az eltelt 23 év alatt, hogy egy Bajnait már 6 hónapja támadnak éjjel nappal, holott mindössze csak 1 évig volt kormányfő !
Ez a magabiztos fideszes fosás csalhatatlan jele...
Nauta
@bretagne: Akinek van egy csöpp esze,az sem hoppálnak,sem a gazdájának,sem pedig a rablóbanda fidessnek nem dől be!
manocska1
majd bízzák csak ránk a döntést hogy kinek dőlünk be !!!???
zipper
Én is mindenkit óvok a templomi harangozóból kormány-szószátyárrá vedlett hoppáloktól, továbbá a Balog EMMI-ktől, a rendőrségi törvénnyel a párnája alatt jól alvó Pintér-Cosa Nostra Sándortól, a humanoid kinézetű szőke, tömpe farkú és agyú "Selmeczi" kígyóktól, az "aszfaltbetyár zsiga marcellektől, az ugyancsak aszfaltozásban érdekelt Láng polgármestertől, Rogánka dohánylobbista nyerő csókosaitól...és a kajászói gazdáktól, akiknél elszakadt az a bizonyos cérna földmutyi ügyben és várható erős felindulásukban beszántják a Zorbán-birtokot is Tokaj-hegyalján !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.