A Központi Nyomozó Főügyészség április 11-én megszüntette a nyomozást részben bűncselekmény hiányában, részben bizonyítottság hiányában a Moszkvai Kereskedelmi Képviselet épületének eladási ügyében a volt Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanácsnak (NVT) tagjaival, valamint dr. Veres János országgyűlési képviselő, volt pénzügyminiszterrel szemben. Az ügy további 7 gyanúsítottjával szemben az eljárás vádelőkészítési szakaszban van - értesült a HavariaPress.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nauta
Na,mi van fidess banda?Újabb pofára esés? Veres János akár be is perelhetne titeket az aljas és mocskos rágalmazásotok miatt! 2014-től kemény elszámoltatás lesz számotokra beütemezve! Ez az ország elemi érdeke!
A Tündik bündije
@Nauta: Van egy olyan gyanúm, hogy ezt nem fogják reklámozni a köz(pénz)tévén...
Nauta
@A Tündik bündije: De nem ám!Sokkal inkább össze fogják (bél)sározni azokat,akik ellen még tart a részleges ügyészségi rágalomhadjárat! Nehogy azt higgyük,hogy fidess bosszú nélkül marad a pofára esés! Olyan még nem volt amióta ezt a patkány bandát a világra ette a rákfene!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.