Talán elsőre furcsán hangzik, de egy másfél literes ásványvíz fogyasztói árában maga a víz a legkisebb, szó szerint filléres tétel, miközben egy-egy palackon a kereskedők és költségvetés keres a legtöbbet....

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
Engem nem igazán érint a dolog ugyanis szódát iszom borral!
Kutyafüle
Szerintem óriási biznisz az ásványvíznek nevezett egyszerű csapvíz. Maximum áttisztítják egy berendezésen, de semmi különös nincs benne.Egy otthoni egyszerű víztisztító készülékkel ugyanezt meg lehet csinálni.

A vendéglátó helységekben árult bubis ásványvíz egyenesen rablás. 280-350 ft-ot kell fizetni érte, holott egy 1,5 l-es szóda 55 ft.
coni
Úgy érzem ha fideszes rendezvény lett volna, akkor nem lett volna gond a főiskola nagytermében tartani, egy olyan városban, amelyikben nincs minden sarkon konferencia terem.

Előbb utóbb átlátják az emberek is, nagyon tart Bajnaitól, érdekes módon csak tőle, Orbán. Sejtem miért.
coni
Átugrott ez nem az ásványvízhez szólt, hanem az alábbihoz:
"az Eötvös József Főiskola nagyelőadóját foglalták le Bajnai Gordonnak, ám a főiskola úgy döntött, hogy sem most, sem a jövőben nem kíván helyt adni pártpolitikai rendezvényeknek, így az intézmény vezetése visszavonta az engedélyt."
verőce21
És még mennyivel drágább, ha egy vendéglátó helyen veszed meg! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.