Az MSZP megegyezik az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetséggel (Együtt-PM) a választási programról - mondta Mesterházy Attila. Az MSZP elnöke szerint ezt követően augusztusig megállapodás születik a miniszterelnök-jelölt személyéről. Mesterházy ezeket a Die Welt című német konzervatív lapban pénteken megjelent interjúban. Arra a kérdésre, hogy a legújabb kori magyar történelem legnagyobb korrupciós botrányába belekerült MSZP-nek vajon azért nem sikerül maga mellé állítani az embereket, mert túl nagy a bizalmatlanság vele szemben, Mesterházy Attila hangsúlyozta: „soha nem tagadtam, hogy egykori párttársaim” korrupciós ügyei „hatalmas gondot” jelentenek az MSZP számára. Éppen ezért újították meg a párt szerkezetét - tette hozzá a politikus, megjegyezve, „világos, hogy a mi hibáink ajándékoztak Orbánnak kétharmados többséget”.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Reméljük múlt időben érti Mesterházy mert ha nem hajlandó az MSZP konkrét törvénytervezetet bemutatni a választóknak az évtizedek óta az országot irányító oligarchák kiebrudalására és a pályázatok, pártfinanszírozások átláthatóvá tételére, akkor jelen időben is mondhatja, hogy 2/3-ot ad a Fidesznek 2014-ben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.