Azért kell módosítani a 2013-as költségvetést, hogy Magyarország kilenc év után kikerüljön a túlzotthiány-eljárás alól és "a magyar polgárok eddig elvégzett komoly és nehéz munkáját az Európai Bizottság és az Európai Tanács is hivatalosan elismerje" - fogalmazott a Nemzetgazdasági Minisztérium adó- és pénzügyekért felelős államtitkára az idei büdzsé módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitájában szerdán a parlamentben.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tootsy
Mert valami idiota bejelentette a 10 %-os rezsicsokkentest, es meg azt is kikurtolte az ujsagokba, hogy akar 30 %-os rezsicsokkentesre is megvan a fedezet... Az uj penzugyminiszter, karoltve eltolcsyval nem tudja, mi van az egyik zsebeben es mit kell kiadni a masikbol? Tan ha nem csinaltak volna ennyi baromsagot nagyhirtelen, akkor tan nem kene megszoritani sem most ujra a nadragszijat,... (ha meg van egyaltalan nadrag...:o(( ).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.