Az egyik legfontosabb építész online magazin, az ArchDaily oldalán bukkantunk rá a néhány hónapja elkészült és átadott Medve utcai irodaházra, ami az egyik legkülönlegesebb ebben a kategóriában...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...az irodaházak a korrupciós cégek legnagyobb melegágya.
Tootsy
@Csizmás Kond: Mit ertesz ezalatt? Magat az epulet megepiteset, vagy a szandekot es az epitest beruhazokat gondolod korruptaknak?
En ugy hiszem, hogy aki ezt az epuletegyuttest tervezte es kivitelezte, annak ez egy kihivas volt, es ahogy elnezem, ezt k@rvajol ,eg is csinaltak...

Az mar mas kerdes, hogy mire fogjak hasznalni az irodahazat, etiop gyerekek megsegitesere, vagy uj fogtomoanyag gyartashoz, vagy akkor mire is?

En a benne folyo tevekenysegre tippelnek... Szerinted ugyanez volt a World Trade Centre is?
Csizmás Kond
@Tootsy: Az irodaház megépítése azon alapul, hogy lesz bérlője. Az a cég aki csak irodaházat tart fenn nem biztos, hogy tevékenységet is folytat.
A WTC pedig épp azért kellett összeomoljon mert nem hozott hasznot másképp.
Tootsy
@Csizmás Kond: En ebben pontosan annyit latok, mint amennyit a hir jelent, nem tobbet es nem kevesebbet: egy magyar epitocegnek sikerult vilaghirut alkotnia epiteszetileg, es a tobbit lesz@rom! Hogy ebben ezutan ket mafiozo, vagy a fideSS, vagy a Bajnai, vagy akarki elkezd ketes ugyleteket kotni, az engem kurrvara nem erdekel... Tudj mar orulni egy pozitiv hiren, mondd, te porokat szedtel pozitivizmus ellen annakidejen? Tevedesbol sem latsz meg valamit annak, ami?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.