Meglepetést okozott még a szakemberek számára is a kiskereskedelmi forgalom márciusi zsugorodása. A reálbérek minimális növekedése és a kormányzati beavatkozás kikényszerítette rezsicsökkentés elvileg legalább az első tavaszi hónaptól már a kiskereskedelmi forgalom növekedésével kellett volna járnia.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Fogyasztjuk magunkat!-az áremelkedések,az állandó stresszelés a munkahalyen,vagy a nélküli kirekesztések következtében.Csuroghatott a nyálunk húsvét hajnalán a 15 kg-os sonka láttán!Hólapátolás után,de ha hatszor ellenőrzik évente a parlagfű kaszállást a talpalattnyi osztatlan közös följeimen, abba bele is döglünk!
coyote3
Ugyanakkor egy csomó terméknek hihetetlenül megnőtt az ára, pont a rezsiátverés hatására...
magyarok2011
Nem baj megérdemli ez a birka nép. Mi kell még hogy észhez térjen?? "Magyarország jobban teljesit"
adrenalink
Ezek a pancserek, Matócsival az élen, a nagyon igazságos egykulcsos SZJA-tól is a fogyasztás fellendülését várták, de már akkor is pofára zuttyantak...
Dr plágium
Attól várják, hogy nőjön a fogyasztás? Barmok! Hiába az a havi ezer ft,, ha máshol emelkedtek az árak!
human
Ez van mikor nincs realitás érzéke egy kormánynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.