A Fidesz véleménye szerint látványosan összeomlott a baloldal trafikügyben folytatott, "agyaglábakra épített hisztériakampánya" - mondta keddi, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője.

Hoppál Péter közölte: a Központi Nyomozó Főügyészség hétfőn olyan döntést hozott, amellyel elutasította a nyomozást a "baloldal által kreált" hivatali visszaélés és más hasonlóan súlyos bűncselekmények esetében.

A trafikokat üzemeltető cégek, családok és a magánszemélyek nyílt és törvényes pályázatokon nyertek lehetőséget erre a munkára, úgyhogy összeomlott a baloldal hazug vádaskodása - jelentette ki.

A baloldal viszont, amely minden esetben a "trafikhisztériára" próbálta terelni a figyelmet, még mindig adós a válaszokkal azokra a kérdésekre, amelyeket az elmúlt hetekben, hónapokban tettek fel nekik - mondta a szóvivő.

Azt kérdezte: hogyan történt, hogy a "Gyurcsány-Bajnai-szövetség, a maffiabaloldal" az alvilágnak adott megbízást arra, hogy "kreációkat hozzon létre, piszkos lejáratásokat alkalmazzon fideszes politikusok ellen?" Hoppál Péter választ vár arra is, hogy hogyan akarták manipulálni a 2010-es választásokat.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Minden napra jut egy lebukás mutyi ügyben akkor miről beszél ez a fajankó?

A mai mutyi: A fideSS es anyuci érettségi előtt álló kicsi lánya két trafikot nyert. Na lehet gondolkodni hogy érdemes e újra zorbáncot és bandáját választani.

Lopnak csalnak hazudnak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Miután titkosítottak minden dokumentumot, pályázatot trafik ügyben, könnyű kijelenteni, hogy összeomlott a baloldal hisztériakampánya. Kár, hogy minden nap kiderül egy-egy újabb mutyi. propeller.hu/itthon/2714117-erettsegizo-kislany-is-nyert-trafikot#v852194
eva1215
Nem mintha ez most másképpen lenne mint 2000 tájékán volt.Akkor sem engedett Polpot Páter semmi után nyomozni meg most sem fog.Ezért aztán szabad a gazda a2/3 os ut henger most aztán tarolhat mindent ,nem állja útját semmi .
dömdödöm
@eva1215: ők azt mondják bolondok lennének nem élni a 2/3 -os lehetőséggel .
Csak az a probléma hogy nem élnek hanem visszaélnek vele, és megmagyarázták azt is hogy a fideszhaverok a nagy számok törvénye alapján nyertek oly sokan a trafiktenderen. Jövőre megnézem én azt a nagy számok törvényét. Nekik köszönhetjük hogy európa legutáltabb országa lettünk . Menekül innen Magyar -nyugateurópai -amerikai akinek esze van és megelégelte hogy az eu kisérleti állatát gyártották belőle . . Arabok ,pakisztániak ,afgánok ,törökök kínaiak románok és még mittudom én kicsodák pedig itt dagonyáznak és egy épkézláb gondulatuk snincs arról hogy hol vannak és mi történik itt.
JAJMÁR
De ha elutasította a nyomozást az ügyészség, vagyis nem nyomoztak, honnan tudják, hogy minden törvényes volt?
szablyafűrész
Zsigóka !

Milyen ocsmány, aljas, bűnpártoló hordalék az, aki a saját teleszart gatyáját úgy mutiogatja, hogy abba mások szartak bele ?
kedwes
Na, az lett volna az igazán nagy bukta, ha a legfőbb ügyészség nem ezt lépi! De nem meri...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.