Mint azt korábban már megmutattuk, Gyurcsány Ferenc aktívan védi a hazát, tölti a homokzsákokat.

Most azt írta a Facebookon, hogy: "Tegnap este még kimentünk Vácra homokzsákokat tölteni. Valamikor tíz óra körül megjelent az újnáci Budaházy vagy egy tucat támogatójával. Volt egy kis odamondogatás és visszaszólás, némi harciasság is, de végül mindenki lapátolta a homokot. Mert annak nincs pártállása..."

Gyurcsány kicsit balhézott Budaházyval a gáton

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@entero: Miért, szerinted orbán nem a népszerűségre hajt, mikor fel-le rohangál a Duna mentén, kamerával a hátában, és jobb híján csak feltart mindenkit? Mert biztos nem valóságshow-t készít... arról már nem beszélve, hogy ez elsősorban Don pintér feladata volna, de neki már mindegy, mert úgyis utálja jobb és baloldalon is mindenki, tőle tehát nem lesz jobb a népszerűségi mutató.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Nauta: Én legutóbb lakást vettem egy bajba jutott családnak, ahol 4 kisgyerek is volt. Azon kívül minden évben több százezerrel segítek beteg gyerekeknek. A lehetőségeihez mérten kell mindenkinek segítenie, és az is szép gesztus, hogy ennyit adakoztál. Dicséretes dolog, de komolyan. Nagy kár, hogy ennyire utálod látatlanban azokat, akik jól élnek, így nem is lehetne veled normális hangnemben társalogni. Nagy kár.
Dr plágium
Nem értelek benneteket. Legalább most nem kellene egymást marni.
@entero: Örülj neki, hogy megteheted, az általad nyújtott segítség, amiket felsorolsz dicsekvésnek hangzik.
Hidd el, aki tud az segít, ha másképp nem megy munkával, sajnos sokan nem tudnak anyagilag segíteni, hiszen napról-napra élnek. A központi adományvonal pedig egy újabb lenyúlás, semmi garancia nincs arra, hogy valóban az árvízkárosultak kapják meg ( vörös iszap!).
entero
@Dr plágium: Nem lenne erre szükség, ha ez a nauta leállítaná magát végre, de ő nem az a fajta. Az adományvonal meg egyáltalán nem biztos, hogy átverés a károsultak felé. Várjuk ki a végét. Én megértem, hogy mindenki bizonytalan, főleg, hogy a baloldali média ezt is akarja elérni. A legjobb, ha kikerülve az adományvonalat, mindenki személyes juttatja el azt, amit szeretne, pénzt pedig számlaszámra kell utalni, és ennyi.
szablyafűrész
@Nauta: Kuruxinfó. Fotókkal és szöveggel.
Nauta
@silber13: Te is sejtesz valamit ugye?Ne félj elárulja magát végképp!Türelem!
jancsik68
Budaházy csak szart ment keverni a gátra.A jobbikra nem jellemző a homoklapátolás,csak a hóhányás.Hol van az a csodálatos békement?Ilyernkor nem fontos a HAZA,csak,ha ugatni kell PÉNZÉRT!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.