A magyar Air Force One egy háromgépes honvédelmi minisztériumi közbeszerzés keretében válhat valósággá, mely egyúttal a csereérett szovjet teherszállítókból is többet nyugdíjba küldene. A költségekről megoszlanak a vélemények, ám saját állami gépekkel minden bizonnyal rugalmasabban lehetne megoldani a honvédségi és a diplomáciai utakat. A politikai kockázatok azonban nem csekélyek. Állami légiszállító flottát hozna létre a kormány. A vonatkozó uniós közbeszerzési eljárás június 5-én jelent meg: a Honvédelmi Minisztérium (HM) összesen három gépet vásárolna: egy vagy két vegyes funkciójú, személy-, illetve teherszállításra is alkalmas repülőgépet, illetve egy vagy két kifejezetten személyszállításra alkalmas repülőt.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

86 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tűzróka0919
Varga most emeli a tranzakciós adót . A gazdaság nagy lóf@sz . Az ország az adóprések igája alatt tudja csak teljesíteni a 3% alatti hiányt . Magyarország lakosságának a fele létminimumon vagy az alatt él . Naponta kerülnek utcára családok rezsi vagy lakásvásárlási törlesztőrészlet elmaradás miatt . Ez az elmeháborodott megalomániás meg különgépre vágyik . Jól mondta Gyurcsány (azért is) úr , hogy szembeköpi a saját népét . Megteheti mert hagyjuk . Sajnos .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Dr plágium: Hosszúnak hosszú. Sokat segítettél volna, ha csak a linket teszed be. :(
coni
@Dr plágium: Kétségtelen, egy! nagy maffia van lassan 25 éve. De a korábbiak legalább eljátszották, hogy kormányoznak is, nem csak rabolnak.

Ezért támadják Bajnait jobbról is, meg Balról is, mert ha megerősödne egyik oldal se szőkítene többet semmit, mert elvágná az oligarchákat a pénzforrástól, és nem maffia főnökök döntenének az ország ügyeiben.

De ehhez ki kell hogy nyissák az emberek a szemüket, különben robotolhatnak, hogy cserélgessék Orbán repülőparkját.
vukkocska
Miért kell minden nap valamivel felb...ni az agyamat?
nemkati
@vukkocska: Hogy egészen biztosan ne szavazd meg ezt a bandát mégegyszer (egyszerse)! :)
vukkocska
@nemkati: én SOHA nem szavaztam rájuk, ezután sem fogok. Egy húgom, aki rájuk szavazott, rendíthetetlenül hívük maradt. Nem mintha ez okozna kettőnk között bármi problémát, mert tudunk másról is beszélni :)
nemkati
@vukkocska: Nagy szerencsétek van! (vagy jó természetetek). Én szinte csak olyan példákat látok, hogy abban a családban, ahol eltérőek a politikai nézetek, ott gyakoriak a politikai viták, és nem egyszer a család kettészakadása is megtörténik. És sok barátság is ilyen okokból szakad meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.