A Demokratikus Koalíció levélben fordul Tarlós István főpolgármesterhez kezdeményezve, hogy a Fővárosi Közgyűlés nevezzen el közterületet Horn Gyuláról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
@Csizmás Kond: Horn Gyula 56-ban 24 éves volt, a 155 centijével, az 50 kilójával inkább tűnt egy gyermeknek, mint felnőttnek. Ötven év után valaki felismerte, aki azt mondta, Horn verte a fogvatartottakat. Ez az ismeretlen, aki ejőjött a farbával 50 év után, szerintem a saját anyját sem ismerné meg, pláne nem egy ismeretlen embert. Te túlmész mindenen, mert mindjárt gyilkosnak is nevezed. Annyi történelmi ismeretnek kellene lenned, hogy bírósági ítélet alapján születtek döntések, azt nem Horn Gyula hozta, nem is hozhatta, mert korban sem stimmelt volna. Horn Gyula egy nagyon nagytudású, nemzetközileg elismert, nagy tekintélyű politikus volt. Persze, a tudást az ismeri fel, aki maga is rendelkezik valamilyen szintű ismerettel. A tudás mellett van még valami, ami fontosabb, az emberség. Úgy látszik, belőled midkettő hiányzik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@marlin: A megnevezés mindig is a pillanatnyi hatalom kedve és érdeke szerint történik. Nem azt vitattam, hogy minek nevezték, hanem mi volt...ez lényeges eltérés.
Okosakat pedig nem én mondok, hanem a történelem...és aki le akarja tagadni, vagy valami okból elbagatellizálni az ugyanolyan vétkes minta maga is részese lenne az eseményeknek.
marlin
@Csizmás Kond: Most meg "terelsz"!!
Tudod mit??
Megyek vacsorázni!!
lbs
@Csizmás Kond: Ezt azért csodálom.
Az MLEE a Marxista-Leninista Esti Egyetem rövidítése, a CEU meg a Mr. Soros által pénzelt Central Europ University = Közép Európai Egyetem.
Az MLEE-n az ötágú vörös csillag tiszteletére és a hozzá kapcsolódó tév-rögeszmék terjesztésére butították az ott tanulókat, a CEU-n meg a sok fehér ötágú csillag és a pénz mindenhatóságának és dogmáira butítják az ott tanulókat.
És persze mindkét helyen a Haza elárulására.
Csizmás Kond
@lbs: A rövidítésekkel mindig hadilábon álltam...:)
lbs
@Csizmás Kond: Egyetértek vele, én is utálom ezeket a betűszavakat
Az említett kettőt meg pláne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.