Az Európai Bizottság azt válaszolta: nem ők kérték az újabb megszorításokat. A kormányszóvivő hétfőn még brüsszeli nyomásról beszélt.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Lassan külön EU-s magyar-hazugságügyi minisztérium lesz..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Turbó Pasi
@Tootsy: Nem patikázok, nem trafikozok, nem mindenki mutyizik, aki nem ért veletek egyet, pláne nem mindenki fideszes párttag. Azért, mert ekkora a gyűlöletetek az irányunkban, már képtelenek vagytok normálisan gondolkodni, és mindezt miért?

Mert mindenért az Orbán a hibás, még a rossz időért is. Ellenben amikor a baloldalon kiárusították a hazát az előző kormányok és eladósították az embereket, akkor nem volt ekkora felhördülés a részetekről.

Minden csak azóta lett rossz, mióta Orbán van - szerintetek. Én elismerem, és belátom, hogy sok minden nem működik jól az országban, és sok mindent kell tenni azért, hogy jobb legyen. Még most is rengeteg dolog nem működik vagy rossz. És így volt ez korábban is.

Csak most egy olyan kormányunk van, amelyik javítani próbál a dolgokon és a magyar érdeket védi a külfölddel szemben, a korábbi kormányok meg mindent eladtak, ami mozdítható volt, és mindig előbbre való volt a multik és a bankok , érdeke , mint az embereké.

És ez lényeges különbség. És nem kéne a határon túl élő honftitársainkat lefidess-ezni, meg lerománozni, mert az undorító (ez persze nem neked szól, de itt sokan megtették).

Az orbánfóbiát kezelni kellene és nem kivetíteni másokra. Ezért ajánlottam több topikban fórumtársaidnak az újonnan nyílt OPNI-t. :-D
Tootsy
@Turbó Pasi: En sosem mondtam, hogy az elozo kormanyok nem hibaztak, nem voltak valamennyire korruptak (szerintem aki a politika kozeleben eldegel, egy picit mindig besz@rozodik, mert egy dontes nem lehet mindenkinek mindig jo), de ami ennek a kormanynak a hibaja, hogy a korrupciot allami szintre emelte, tehat mar hivatalosan lehet csinalni, amit tesznek, igy aztan senki nem vonhatja ketsegbe a letjogosultsagukat. A kormany maganak szerzi az ellensegeket, amikor a 3 evvel ezelott hangoztatott partcelokat, elkepzeleseket homlokegyenest meghazudtoljak, adocsokkentes helyett adot emelnek. Akarmennyi bune is volt az elozo kormanyoknak, a szamszaki tenyeket, meg a manyup penz lenyulasat nem lehet meg nem tortentte tenni, nem lehet mivel magyarazni. Az elozo kormanyok engedtek mukodni a demokraciat szamonkero biztonsagi szelepeket, birosagokat, felugyeleti szerveket. Orban latvanyosan bezar vagy csokkent egy-egy miniszteriumot, kozintezmenyt, es nyit helyette mas neven egy masikat, szinte ugyanazokkal az emberekkel, uj koltsegvetessel, es egy kicsit tobb ingyenelo alkalmazasaval. Az egykulcsos ado NEM az elozo rendszer talalmanya volt, az elhallgatott tenderu trafik-mutyi NEM baloldali lepes volt, (meg az ezzel kapcsolatos adattitkositasi intezkedesek sem). Tehat ha realis statisztikai szamokat veszunk figyelembe, akkor mindenkeppen sokkal rosszabbul elnek ma Ma.o.-n az emberek, nagyobb es melyebb az elszegenyedes, otletszeru a kormanyzas, hulyeseget-hulyesegre halmoz a torvenyhozas az alapkatyvasszal. Miert kellett hozzanyulni a devizaalaphoz? Hogy stadionokat epitsenek filleres kozmunkasokkal? Jo sokat? En EZERT tartom ezt a kormanyt kormanyzasra alkalmatlannak, enyhenszolva,..:o(

Kosz a masik topik ajanlatot, nem elek vele, mert nagyon sokat dolgozom, utazom a munkahelyemre naponta, es eleg ezt az oldalt figyelnem, itt is kapkodom a fejem, annyi a hir...Szoval, nem fogok vele elni,...
Csizmás Kond
@human: Mint mondat nem nagyon vagyok témában viszont megmaradtak az emlékezetembe a Ferencnek adott nyomda, alluminium meg mittudommilyen részvények és vállalkozások aminek ugyan keresheted a versenyeztetési kiírásokat.
coni
Azt hitte a kormány, hogy nem fogják kiengedni a túlzott deficit eljárásból mert az ország jelentés szerint nem fenntartható módon értük el. Ezért előkészített egy újabb csomagocskát, hogy legyen miből osztogatni (hamarosan kapnak pénzt a nyugdíjasok, pedagógusok, az eü-ben már be is jelentették) de közben átengedtek a vizsgán.

De a pénz kell a választási üveggyöngyökre, így kénytelenek most az Unióra fogni, csak ezzel nevetségessé tették magukat, mivel az egész okafogyottá vált.
JAJMÁR
Szegény Magyarország, szegény, de nem csak anyagilag...
dömdödöm
@Turbó Pasi: A muterod a majom te szerencsétlen háziállat :-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.