Orbán Viktor elmondása szerint sajátos helyzetben vett részt a miniszterelnöki csúcson, hiszen "ritkán adatik meg, hogy valaki egy olyan országot képviseljen, ami ilyen kiugró sikereket érjen el". A miniszterelnök a nemzetközileg is elismert eredmények között említette azt, hogy a Bizottság megszüntette a túlzottdeficit-eljárást, illetve azt, hogy az Európa Tanács elutasította a Magyarország demokratikus deficitjnek monitorozását. Arra a kérdésünkre, hogyan értékeli azt, hogy az EP bizottsági szintjén – néppárti tartózkodások mellett - a vártnál simábban átment a Tavares-jelentés, nem válaszolt. Orbán elmondása szerint a többi 26 uniós tagállam vezetője – többek között Angela Merkel és David Cameron - között ülve "körülnéztem az asztalnál, hogy van e olyan ország, ahol ennyire jó a reálgazdaság, de ilyet nem láttam". A reálgazdaság sikerei között a rezsi csökkenését, a munkanélküliség mérséklését és a foglalkoztatás javulását említette.

Forrás: index.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
Akkor most kell abbahagyni, de nagyon gyorsan!
Törölt felhasználó
Kezd bekattanni... Aki hazudik az szimplán, hasznot akar húzni, aki el is hiszi a hazugságait az őrült. Nem is tudom melyik a jobb..a mi szempontunkból..:)
szaboria1
Akkor már holnaptól hanyatlóban lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.