Barátunk és kollégánk - akit daganatos betegsége kórházba kényszerített - most maga esett áldozatul az emberi aljasságnak: pillanatok alatt lopták ki értékeit a kórházi szobából. Mivel táblagépe is odalett, márpedig lényegében ezzel tartja a kapcsolatot a külvilággal, a szerkesztőség gyűjtést szervezett. Jó páran voltak, akik politikailag semleges módon közelítették meg a helyzetet. Navracsics Tibor 40. 000 Ft-ot, az MSZP budapesti területi szövetségének elnöke, Molnár Zsolt pedig 100. 000 Ft-ot ajánlott fel. Bár az alap források szinte megvannak, továbbra is várjuk felajánlásaikat. Amennyiben ön is szeretne segítőkezet nyújtani az egyik legismertebb magyar publicistának, azt nagyon köszönjük. Segíteni a 10918001-00000026-40300003 számlaszámon tud. Ez a Népszava Egyesület számlaszáma, a közleményrovatba pedig azt kell írni: Iván.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gibgab
Olvasom a blogját, onnan tudtam meg, hogy nagyon beteg. Bár az emberi aljasságnak nincs határa, mindig vannak a bajban segítőkész emberek is. Olyanok is, akinél nem számít a politikai hovatartozás. Tiszteletreméltó.
Jobbulást kívánok a betegnek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
deadend
@gibgab: Arról,hogy ez az ember aki arra se veszi a fáradságot,hogy megborotválkozzon,mert még a csöves is különbül néz ki, itt sajnáltatja magát.
gibgab
@deadend: Most mondhatnám, hogy szégyelld magad, de nincs értelme!
deadend
@gibgab: Akkor te gondozásba akarod most venni?
vukkocska
@gibgab: tényleg nincs értelme. Érzéketlen, faragatlan.
Tootsy
@deadend: Igazad lehet, mert kover bajusza olyan szepen apolt,... Es ez mar egy emberi merce,... mindenesetre beled annyi egyutterzes szorult, mint egy hangya kisujjaba,... Te mennyit adtal, BARMIRE? ... Majd megnezlek, ha ne adj Isten rakosan bekerulsz egy magyar korhazba, neked midet lopjak el, es hanyan lesznek melletted,...Nem biztos, hogy ugyanannyian, mint Ivan mellett...
hallgatag
@deadend: Neked is csak folyik a fos a szádból ...( Made in Hofi Géza )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.