Mind a politikusi, mind az önkormányzati segítséget tagadja Palcsó Tamás. Azt mondja, jó trafikpályázatot írtak.

"Szegény családból származom. Megtehettem volna, hogy rokonok nevén pályázok, de ez így volt tiszta, hogy a nevemet is adtam hozzá. Nincsen takargatnivalóm! Jó pályázatot írtunk, és nyertünk. Mindenkinek adott volt a lehetőség" - mondta a Blikknek Palcsó Tamás, aki a politikusi és önkormányzati segítségről szóló pletykákat is igyekszik eloszlatni. Mint ismert, a Megasztárban annak idején második helyet elért énekes négy csepeli és egy zuglói trafikot nyithatott, ezért rengeteg támadás érte a rajongók által.

Arra a kérdésre, hogy zenei karrierje ezzel a lépéssel véget ér-e, határozott nemmel felelt. Azt mondja, épp most állítottak össze egy zenei formációt, amellyel mostanában a trafiknyitásokkal járó sok munka miatt nem tudott foglalkozni, de augusztusra nagy bejelentést ígér.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
palcsó! Hogyha visszaadnál 4 trafikot olyan rokkant embereknek, akiknek ez a forrás volt az egyetlen megélhetésük, akkor csak félig utálnánk...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
egon1
Tomi-Tomi..!
Láttál már malacokat etetéskor ?...Csak a gazdán múlik,ha felügyeli az etetést,hogy melyik malac jut többször a vályúhoz !...És szerintem minden gazdának van kedvenc disznója,de hát szerintem a simogatásból neked ezt tudni kell-vagy tudod is !
De van egy rossz hírem,minden disznó egy helyen végzi--ki előbb-ki utóbb !
percsi
Palcsó: Jó pályázatot írtunk...

Mihez képest, a már létező trafikos el nem olvasott pályázatához, vagy a mozgássérült, hosszú évek óta kereskedő pályázatához képest?
hallgatag
@csegala: Tudod, itt sok III/III-as " ügynök " van fent...
mariaberta
Kezdek megvilágosodni, mert Dr Eric Cartmen utalását elolvastam.
Így már érthető hogy az 5 trafikra beadott pályázat miért lett sikeres.
bakegya
Egyre jobban füstöl ez a pálya,a biznisre hangolva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.