A Gyurcsány-Bajnai-szövetség szélsőséges gazdaságpolitikája csaknem Görögország sorsára juttatta Magyarországot - így kommentálta Selmeczi Gabriella Fidesz-szóvivő, hogy a szocialista Tukacs István szerint Orbán Viktor kormányfő valótlanságokat állított a gazdaság állapotáról a nagyköveti értekezleten. Az MSZP-s képviselő szerdai sajtótájékoztatóján azt mondta, az államadósság valójában növekszik, és fontos beruházások maradnak el. Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött reagálásában azt írta: a szocialisták hazudoznak a gazdaság állapotáról, és elvitatják a magyar emberek teljesítményét. Megjegyezte: Görögországban ma is ezrek tüntetnek a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió által diktált megszorítások és leépítések ellen, az államadósság és a munkanélküliség nő, és a mai napig a családok, a munkavállalók húzzák mindig a rövidebbet. Ezzel ellentétben Magyarország - mióta az emberek "elzavarták azokat, akik tönkretették az országot" - a saját lábára állt, egyre több területen...

Forrás: nol.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Boszi27
Nem olvasom végig a cikket, elég az első mondata. Tehát válasz erre. Ha jól tudom legutóbb Dél-Szudánnal kerültünk egy szintre. Úgyhogy szuper.
magyarbakancs
Ez Selmeczi Gabriella hölgy mindig olyan okosat mond.
Most nem Görögország szintjén vagyunk drága hölgyem hanem a bányász béka segge alatt
Ügy tudjuk finanszírozni az országot ,hogy 4-5% -ra adjuk az állampapírt.
Kérdezném ezt a kamat terhet kinek kell majd kifizetni.?
Nakimaga
Nem azt nézem,mit mondott,hanem,hogy ki mondta !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.