Az Orbán lányoknak nem kell felkapni a vizet. Hiszen a tánctörténetnek van előzménye. Ennyire kurta lenne Orbán Ráhel memóriája? Akkor segítek. A történet tulajdonképpen 2011-ben kezdődött. Abban az évben Ráhel és Szájer Fanni (na ugye!) a Sziget szervező irodánál töltötték a szakmai gyakorlatukat, ahol felkérték őket, hogy a magyar EU-elnökség záró buliján, a Volt fesztiválon, üzemeltessék az Európa Kempinget. Teljesen természetes és helyénvaló, nemde?2012-ben, az itt szerzett tapasztalatok alapján, Orbán Ráhel simán megírta/megírhatta egyetemi szakdolgozatát a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdaságtudományi Kar Gazdaságföldrajz tanszékén. A dolog ezzel rendjén is lenne, ha az 2013-ban, az induló 38 pályamunka közül, nem nyeri el a Magyar Turizmus Zrt. első díját. Ha mindehhez hozzávesszük a fiúnak is összegründolt labdarúgó csapatot, amelynek éppen most építenek stadiont Felcsúton, akkor joggal vélelmezhető, hogy az Orbán Viktor neve által fémjelzett rezsim és korszak a modern...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

scandináv
"Mivel az apjuk lényegében a saját birtokának tekinti az országot és alattvalóinak a lakóit (nála ezt jelenti a szentistváni örökség), az Orbán lányok aligha fogják megtudni, hogy tényleg a teljesítményükért értékelik-e őket; hogy valaki önmagukért, vagy csupán azért dörgölőzik hozzájuk, illetve utasítja el őket, mert ők a mi nemzeti Viktorunk lányai. A születésük az előnyük, és egyben a hátrányuk is"...na ja.
bakegya
Annó gyenesei családot követhettük hasonló nyomon...úgy látszik a maszületett bárányok is hasonló védőhálót kapnak ajándékba.Ez az igazán következetes családpolitika.Gratulálok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.