Az MSZP szerint a kormány mézesmadzagot lenget a lakosság előtt és hangulatjavító intézkedéseken töri a fejét, miközben a költségek jelentősen emelkednek, a devizahitelesek problémájára pedig nem született valódi megoldás.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Ugyan már! Meg van itt minden koreografálva előre. minek szabadultak meg Csányiék az OTP részvényektől -és ami fontosabb:kik vették meg tőlük-, miért a takarékbalhé kirobbanása után, Demján meg tiszteletből fut egy kört, hogy ne lincseljék meg a takarékosok ott a szövetségben. Széles meg megmondta: őt a család, meg a hobbiai érdeklki,meg, hogy mindezt finanszírozni tudja.

Szóval nincs itt semmi megbánás - ezek hárman nem az elmúlt 3 évben lettek azok,akik, nekik aztán mindegy, hogy kinek a seggéhez kellközel lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@human: Újra kel államosítani. :) :) :)
human
@Tekla: Nem hiszek az államosításban. Az állam feladata a törvényhozás, adóztatás, újraelosztás és nem utolsó sorban a törvények betartatása.
Sajnos most az újraelosztással nagy gondok vannak. A törvényeket meg mag a kormány sem tartja be. Ezért vagyunk lejtőn.
Manhattan
És akik sohasem vettek fel semmilyen hitelt? Velük (velünk)
akarnak fizettetni ezek a szarháziak, akik az országot is
eladósították, és befektetési céllal vásároltak banki hitelre
luxusingatlanokat?
human
@Manhattan: Azokat már rég megmentette Orbán az előtörlesztéssel.
Tekla
@human: A magán vagyonosdiban meg én nem hiszek. A korrupció meleg ágya. A tisztességtelen ár képzés és a rabszolga munka miatt ,egyenesen betiltanám. Egy ilyen kis területű országban nagyon jól lehetne úgy gazdálkodni ellenőrzőt formában ,hogy az ne másokon való élősködést ,kizsákmányolást ,megalázást ,nyomort szüljön!
Dolgoztam állami vállalatnál ,tisztességesen ,mert otthon az volt az alapkövetelmény a szüleimnél ,hogy pontosan ,szépen ,és folyamatosan el kell végezni a ránk bízott munkát!
Tehát nem is tudtam volna lelkesedés nélkül slendrián módon, logós stílusban dolgozni ,mert nem ehhez voltam hozzá szoktatva.
Még inkább az állam tulajdonában legyen, mint egy ilyen kitudja honnan szalasztott ,bitang ember és barátai fosztogassák az országunkat . Ami ugye közös ,ha tetszik ,ha nem.
human
@Tekla: A közalkalmazottak állami alkalmazottak. 5 éve nem volt fizetésemelés csak megvonás. Már évek óta étkezési csekket sem kapnak. Panaszkodni nem lehet, mert repülsz. Úgy tudom már törvényesen lehallgatók is. Lehallgatás alapján kirúghatók. Munkát csak protekcióval lehet kapni.
Ezek után én nem hinném, hogy az állami szerepvállalás biztosíték lenne az igazságos és méltányos bánásmódra :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.