Orbán Viktor miniszterelnök és Csányi Sándor OTP-vezérigazgató közeli kapcsolatáról ír a Reuters, amiből kiderül, hogy az elmúlt napok részvényeladásaira nem lehet magyarázat Csányi egészségi állapota, továbbá nem szándékozik hamarosan lemondani a bank vezetéséről. Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója tagja annak a kiválasztottakból álló szűk csoportnak, aki tudja mi jár Orbán Viktor kormányfő fejében. Ezért hőkölt hátra a budapesti részvénypiac a múlt hét végén, amikor a bankár eladott 36 millió euró értékű részvényt saját tulajdonából - kezdi az OTP-vezér bemutatását a nagyvilág olvasóinak a Reuters. A két férfi magántalálkozókon borozik egymással, együtt ülnek a VIP-páholyban Orbán kedvenc futballcsapatának meccsén. Csányi feltételezett befolyása a kormányfőre azért érdekes, mert igencsak pici az embereknek az a köre, akikről ez elmondható - mondták a hírügynökségnek nyilatkozó, nevük elhallgatását kérő források.

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Nem lehet, hogy nem akarja lenyelni a reá eső veszteséget? Főleg annak fényében, hogy olyan hírek is keringenek, hogy a gépkocsivásárlókra is kiterjesztenék...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tootsy
@Polygoner: Miert kellene a foldrengesrol beszelnem? Tolem 1000 kilometerre van, az eszaki szigeten, es nekem eppen eleg az, amikor Christchurchben reng a fold, mert az 520 kilometerre van tolem, es a masodik nagy renges (2011. februar 22. ) utan voltam is ott baratoknal, akiknel a kutya meg a macska mar ki sem megy a hazbol, mert teljesen megszokott az utorenges.

Tudod, az itteni TV mar meg sem emliti, csak annyit kozvetit, hogy varunk meg ekkora, de esetleg ennel nagyobb rengeseket is.
Szemelyi serules egyaltalan nem tortent, meg csak egy kartores sem, csak az uvegek estek le a kozertekben , meg nehany otthonnak a fala repedt meg. Egy farmernak meg majdnem az egesz farmjan hosszaban egy kb. 20 cm szeles, egy-ket meter melysegu repedes tamadt. Ezt epp most adta le a TV One Nightline hiradoja...

Kulonben lany vagyok, es kozel sem olyan tiszteletlen veled, mint te envelem...

Ja, es mizujsag Budapesten?
Mi van, mar masolni se tudod a becenevemet? Kar...:o))
Csizmás Kond
...úgy-látszik, már mindenki tudni-véli miért adta el Csányi a részvényeit...
Halszem
Menekül a patkány a süllyedő hajóról!
mátmar
A mór megtette kötelességét a mór mehet!
mariaberta
Reuters ide, vagy oda az igazság az, hogy Csányi inkább maga védi meg javait, nem bízza Selmeczi Fernandezre.
spu00
Próbálják meg úgy nézni, hogy az eladott részvények hány százaléka az OTP meglevő állományának. Ha ezt megnézik, megemésztik,s össze vetik például a 2003-ban eladott / értelem szerűen a szoci kormány által / MOL részvények arányával, s az Önök akkori felháborodásával, na akkor írjanak ilyeneket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.