Az OTP-vezér mindent elmondott a homályos részvényeladásáról, de a rejtély nem lett sokkal kisebb. Végigtanakodtunk egy hetet, volt egy tisztázó sajtótájékoztató, és még mindig nem látszik Csányi Sándor Nagy Részvényeladásának pontos háttere. Viszont megint fény derült arra, hogy a magyar gazdaság leghatalmasabb szereplői környezetében is torz információk köröznek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Szerintem üzent Orbánnak és be is fektet az élelmiszeriparba mert enni kell. Két legyet üt egy csapásra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
Egy biztos banki befektetést nem szokás bizonytalan vállalkozásra váltani!
Vagy a "banki befektetés" erősen inog! Majd meglátjuk..., félő fájni fog!
qxy
Ki is indította el hogy a Pick csődbe ment? kik is kaptak nem keveset hogy csődbe menjen? ki is fizette ezeket? és most? ?
és ez mind törvényes, szabályos. Ezt nevezem.
JAJMÁR
Az élelmiszerárak növekedni fognak. Ráadásul luxusáfa jön. Enni pedig kell...
gabrella
Na azért annyiból az államosítás nem hülye gondolat, hogy ezek a felfuvalkodott gazdagok nem tudják megfenyegetni a kormányt és a magyar államot, vagyis minket.
lajospapa
Jó kérdés, hogy mit akar Csányi! De az is elég rejtély, és tudtommal, vagy legalábbis én nem találtam még róla semmit, ki a vevő! Kinek is volt pár milliárdja a fiókban?
kkalman
@lajospapa: Ez a kérdés egy jó ideig azt hiszem, nyitott marad. Még az is elképzelhető, hogy titkosítják 80 évre. Ha kell még törvényt is módosítanak, akár a tákolmányt is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.