Orbán Viktor levélben köszöni meg Magyarország állampolgárainak, hogy erőfeszítéseiknek hála az Európai Unió minden pénzügyi forrást biztosít a számunkra. Így kapott levelet Pityinger Fruzsina is.

Dopeman a következőt válaszolta a Facebookon:

"Mélyen tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr!
Nagyon aranyos tetszik lenni, hogy az orvosi műhiba folytán halmozottan sérült Fruzsina húgomat is értesíteni tetszik az Európai Unióval szemben folytatott csatározásában elért sikereiről de nem tudja elolvasni és ha mi olvassuk föl neki, akkor sem érti, ezért ahelyett, hogy három milliárdért levelezget, inkább a gyógyszertámogatás visszaállításához tessék hozzájárulni és ne tessék a fogyatékkal élőket és a szegényeket az út szélén hagyni mert az önfuttatása kezd túl sokba kerülni nekünk. Köszönjük szépen, maradunk tisztelettel!" DopeMan

Dopeman testvérének dicsekszik Orbán Viktor

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
@filoszemita: Ha ez a véleményed, kivánom, hogy a Te családodban is legyen ilyen mértékü probléma, és Titeket is alázzanak meg...de kurvára !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
nyanya001
Igazad van DopeMan !
Undorító amit művel !
Tavaly a 26 éve elhunyt testvéremnek is küldött konzultációs levelet !
Zsuga
Számomra egyre elképesztőbb, hogy ilyen és hasonló fogásokat vet be hatalmának megtartása érdekében. Nem csak hogy undorító, de kész röhej, amit művel. Egy kicsit is tájékozottabb ember csak hányni tud levelei és beszédei hallatán. Én úgy gondolom, hogy egy ország népe méltán elvárná, hogy egy komoly és értelmes ember üljön a miniszterelnöki székben és nem egy túlzottan öntudatos, hazug, önfényező ripacs. Abban persze igaza van a miniszter elnök úrnak, hogy elég sok ember hozott már áldozatot az utóbbi években a "dicsőséges felemelkedés" érdekében, csak hát míg ez az eléggé széles réteg rohamosan csúszik az út széléről az árok mélyére, addig a seggnyalói réteg vígan robog tovább az emelkedőn.
filoszemita
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
hallgatag
@filoszemita: Ha ez a véleményed, kivánom, hogy a Te családodban is legyen ilyen mértékü probléma, és Titeket is alázzanak meg...de kurvára !!!
Polygoner
Azért az jelent ám valamit Dopemanó et, hogy a többszörösen módosult tesójának ír inkább Orbán,- neki talán még lehet reménye a gyógyulásra!
Törölt felhasználó
@filoszemita: Ha simán azt írod, mindenféle emberi méltóság alázás nélkül(húga), akkor is azt mondom, hogy nem mindenki jár jó iskolákba és születik jó környékre, de szerencsére az értelem nem pénz kérdése, a viselkedés már annál inkább sajnos(ami ebből fakad, hogy ki hol nő fel). Szóval dopeman nagyon is értelmes szerintem, de ezt "hő" fasza gyereknek nőttem fel-t már nyilván nem tudja és akarja levetkőzni magáról, hiszen nem mellesleg ebből is él..:) Te viszont egy sima egyszerű ember vagy valószínűleg pénzel is és pénz nélkül is:)
szaboria1
@filoszemita: Először is ha nem tudod mitől lett ilyen a kislány akkor ne kritizálj. Kíváncsi lennék a te iskolai végzettségedre, Dopeman nem volt rossz tanuló jogra jelentkezett de nem vették fel. Zenész csalásból származik, az öccse is kiváló jazz zenész. Amennyiben elolvastad a cikket akkor kellene tudnod mit is írt.
kockapac
Az FB-s posztom: Tiszta gáz... Úgy tünik, hogy tegnap, 30 év óta ismét megnyertük a vizilabda VB-t...ma reggel meg hallom, hogy még több stadion felújítást hagytak jóvá...Valaki felvilágosíthatná már a törpevezírt, hogy az országban van még vagy 6 millió ember, aki kurvára leszarja a focit!!!Nem kellene inkább olyan sportokba feccölni amiben jók is vagyunk? Attól mert valaki focifüggő, nem kéne az amúgy is brutálissá váló személyi kultuszt még jobban felszínre hozni...
Brother Louie
@kockapac: Minden vezetőnek van valami kedvelt sportja. Nem kell ezek kiakadni.

Kim Jong Unnak, észak koreában a kosárlabda. Igaz, hogy kb. 165 centi magas de attól még kedveli. Ő is építetett magának pályákat.

Bár az is igaz, hogy ott is éheznek az emberek meg itthon is.
nemkati
@szaboria1: Freudi elszólás? :)

"Zenész csalásból "
szabadzsuzsi
@filoszemita: Szégyelld magad..ha ilyeneket írsz ..te sem lehetsz egy nagy lángész..!! Embreségből egy nagy nulla vagy ..ez biztos.!!!
bencemacska
@filoszemita: Nem kívánok neked orvosi műhibát, de megérdemelnéd. "Isten nem ver bottal!"
hallgatag
@szabadzsuzsi: Az ilyen pofáján rinocéroszbör van, amit még flex-el sem lehet ledörzsölni róla...vagyis PRIMITÌV BUNKÒ !!!
szaboria1
@nemkati: Hűha ezt nem vettem észre mekkora tévedés család vagy csalás nem mindegy. Mea culpa. Igazad van CSALÁD helyesen.
nemkati
@bencemacska: Őt már megverte az Isten műhibával, az ő műhibája a jellemhibája. A bunkóság, na meg az elterelő neve szerint az állítólagos "filoszemitizmus".
entero
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Boszi27
@filoszemita: Úgy látom több dolognak is híjján van kedves hsz. A legszembetűnőbb az empátia teljes hiánya, másrészt a szövegértés. Aki képes egy ilyen mondatot ideröffenteni ahelyett én szégyenlem magam , mert vszínű ezt a fogalmat sem ismeri.
vukkocska
@filoszemita: Nagyon gusztustalan vagy. Dopemannal hányszor beszélgettél? Más a zenéje, amit előad, és teljesen más maga az ember. Az, hogy összefüggésbe hozod beteg testvérével, az végképp undorító. Valószínű azt sem tudod, hogy milyen mértékben foglalkozik és törődik beteg testvérével.
csa-csa
@filoszemita: nem tudod milyen sötét ostobaságot írtál mi?
Macsi
Az a helyzet, hogy Dope-nak sokkal több esze van, mint amit mutat.. értelmes ember. A kishúgáért pedig bármit megtenne, egyszerűen imádják egymást.
dinnyecsősz
@nemkati: Ez olyan, mint a sebész helyett zsebész...
hallgatag
@vukkocska: filoszemita egy elmebeteg, gyógykezelt ember...néha odaengedik az ápolók a géphez...nemhogy a konnektorral játszadozna...
nemkati
@dinnyecsősz: Az akár igaz is lehet, némelyik sebész egyúttal zsebész is. :)
Mobil123
@entero: Na ezt most tényleg kár volt leírnod!!!:-(
szaboria1
@entero: Meg döbbentesz pedig ha belegondolunk Te is tudod milyen az amikor valaki beteg. Mi személyesen ismertük a családját amikor Pesten laktunk. Nem kívánom senkinek ilyen beteg legyen a családban.
nehogymá
@entero: egyetlen szót nem ejtett a saját anyagi helyzetéröl.a levelezést tartja feleslegesnek több szempontból is.finoman szólva.
adrenalink
@entero: Jobb lett volna, ha most te is hallgattál volna!!!
bakegya
@filoszemita: hát maga meg egy érzelmi fogyatékos a baktériummal együtt!!!
kukac50
Ma kaptam Én is egy ilyen levelet.Szórja a pénzt Orbán levelezésre,mint rab a fingot,
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
entero
@Mobil123: Igazad van, de annyira utálom ezt a bájgúnárt, hogy elragadtattam magam. Sorry.
kkalman
@entero: Az csak egy dolog, hogy utálsz valakit, de Dopeman most nem a saját "művészetéről" írt. Azt a részét én sem szeretem, de hallottam már több vele készült interjút, ahol nagyon is emberi volt, ugyanúgy, ahogy most is.
A másik ilyen ellentmondásos figura a magyar "könnyűzenei életben" a Ganxta Zolee, akitől szintén hallottam már értelmes interjút, de ettől még az ő "művészetét" sem szeretem.
entero
@kkalman: Végül is igazad van, elvégre Győzike sem olyan hülye, mint az a tévéből lejött, hiszen azt csak a show miatt csinálta, az interjúkban normálisan tudott beszélni. Őt is az emberek tartották életben (mármint a műsorát), éppen ezért felesleges is szidni, főlek azoknak, akik nézték. Ganxta az elején még jó zenét játszott, a Sec Action dobosa volt, utána tért át erre a gengszter rap - re.
sport50
@entero: 22:51-re.nem elragadtattad magad,hanem ilyen vagy!!!a vezérért mindent...ez jellemzi a megszállott imádatot!!olvasd el a levelet még egyszer!!.győzikéről,(aki a vezéredtől kapott jó pár millát,hogy "filmet"csináljon )soha nem hallottam még normális,igaz nyilatkozatot!!
mátmar
Nagy Szbadságharcosunk már megint árnyékra vetődött.
mariaberta
A folytatásban felsoroltak közül egyik sem érdekli Orbán Viktort, ő csak azért köhög "vért oly sokáig" mert egyetlen /de lehet, hogy van több is/ szenvedélyes szerelme a foci csúfos vereséget szenvedett minden vonalon, hiába költi a zemberektől elvett gubákat erre a díszes társaságra.
Az már eszébe jutott, attól kellene vért köhécselnie. hogy a zemberek vízhez jussanak ott is, ahol nincs pénz a vízdíj fizetésére, és ahol az ő embere elzárja a csapot, dögöljenek éhen, akik nem tartanak kecskét, vagy nem elégedettek a 47.000-rel. Lényeg, hogy kiépített út vezessen képviselő elvtársa házáig.
ga-bika
A nem létező feleségem is kapott az én lakcímemen ilyen tartalmú levelet.
Pálinkafőző Rézüst
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Még egy dobásod van és repülsz innen.
kata53
@entero: Biztosan megveszi, nyugodj meg. Dopeman szívén viseli kishúga sorsát. Arról nem is beszélve, hogy Dopeman nem csak Fruzsika gyógyszereiről írt, hanem mindazokról akik nem kapnak támogatást. Neked már annyira a a diktátorra jár az agyad, hogy ilyen "apróságot" már ki sem olvasol a sorok közül. Már régebben is írtam, ha nem tartoznál ahhoz a pár százezer fidióta seggnyalóbhoz és kemény munkával éhbérért dolgoznál, másképp beszélnél!
nemkati
@ga-bika: Intő jel, hogy meg kéne nősülni! :DD
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: "Még egy dobásod van és repülsz innen." Mit követtél el???
Pálinkafőző Rézüst
@nemkati: meg mertem szólítani az enterot..:))) Stílusos a modi...Csak tudnám, honnan olyan ismerős..:))
nemkati
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor egyeseket csak óvatosan lehet megszólítani? De amint látom, neki is törölgettek. :)
ga-bika
@nemkati: van feleségem,de nem egy lakásban élünk és ő soha nem volt ga-bika-NÉ/jogász/
marlin
@nemkati: Kedvenc spiclink megint jelentett!!
nemkati
@marlin: Nem éppen nemes jellem. Beteges @enterem: nem jelentem, ellenben megvetem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.