Még az Orbán-rezsim megszokott színvonalát is alulmúló fizetett hirdetésben lelkendezik a kormány arról, hogy az EU úgymond "rákényszerült" a Magyarországgal szembeni túlzottdeficit-eljárás megszüntetésére. Orbánék annyira belelovallták magukat saját fordított világukba, hogy még azt is hozzáteszik, az "EU már nem tudja megakadályozni", hogy a magyar emberek hozzájussanak a nekik járó uniós forrásokhoz. A friss hírek szerint újabb milliárdokat csavartunk ki az eurokraták kezéből...

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Egy dolgot ne felejtsünk el !!! Az EU nincs kötelzve semmilyen formában nekünk pénzt adni, ez csak a NÈP hülyitése, ha az EU kizár bennünket bármilyen támogatásból, azt csak a diktatórikus vezérnek köszönhetjük...Inkább azokat a milliárdokat, amit saját zsebre kiloptak a kasszából, visszatennék, jobb lenne az ország gazdasági és erkölcsi helyzete...Az EU-ban nem hülyék ülnek...és látják, hogy ma mi folyik az országban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tekla
@kukac50: Akkor végül is Viktorunk jól csinálta .!!! Ettől még nem fogok rá szavazni! Kádári éra nosztalgikusok által, olyannak képzelt ,szocikra sem! Az pedig csak állom ,hogy vissza települnek a sárga csillagosok ,oda ahova valók ,tehát nincs más csak a Jobbik.
mátmar
Ilyen hülyeséget csak az tud mondani akinek egy csöpp esze sincs.
magyarbakancs
@nahát: Bátor legény vagy.!
Ismeretlenül elmebetegnek tartasz.
Látod kedves jobboldali honfitársam pont az ilyen személyeskedő stílustól undorító a Fidesz .
Kritikát azt nem viselitek.
Édes anyád jól van?
Sokat gondolok rá még így ismeretlenül is.
JAJMÁR
@Tekla: Nagy ám a különbség únió és únió között. Nem mindegy, hogy egy erőfölényben lévő állam szövetségre kényszeríti és irányítása alá vonja a másikat, és ő dönti el, hogy mennyire hagyja meg a másik önállóságát,
vagy közös megállapodás alapján, a másik szuverenitását meghagyva, saját akaratból szövetséget kötnek meghatározott célokra és feladatokra.

Ez a szövetség, szövetkezet hasznos, és az egyetlen esélyünk.
nahát
@magyarbakancs: tőletek tanultam! Látom mikor visszakapjátok már nem tetszik.
Csak a baloldalt utálom és ettől még nem leszek fideszes. Az meg a ti problémátok, hogy ezt nem vagytok képesek feldolgozni. A burkolt anyázásod meg nevetséges, írd le amit akarsz, ne légy gyáva!
Tekla
@JAJMÁR: Ez a szövetség minden csak nem hasznos ,kizsákmányolnak bennünket! Szemétlerakónak használnak ,tönkre tették felvásárlást követően a könnyü iparunkat és most nálunk landol európa élelmiszer szemete. Az pedig ahogy ebbe bele hajtották a lakoságot az undorító volt . Mindenhol azh előnyeit ecsetelték ,ezek a szerencsétlen tv csöcsön logók ,meg el sem tudták képzelni ,hoga csak a kutyájának lesz megszabva ,hogy mennyi négyzetméteren lehet ,neki nem lesz 10 négyzetmétere ,mert csak az állatok és a bankok fontosak az ember nem. Azt se mesélték el ,hogy csak az árak lesznek európaiak a bérek meg lásd Felcsút polgár mesterét 1100 szor kevesebb. Vagy úgy is fogalmazhatnánk ,hogy az egész település nem kap annyit mint ez az "arany ember".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.