Meg nem erősített hírek szerint véletlen tragédiák sorozata lehet, hogy néhány nap alatt nyolc koraszülött csecsemő is életét vesztette a miskolci kórházban. A kormányfő utasítására a helyszínre látogató Szócska Miklós szerint az okok tisztázáshoz meg kell várni a járványügyi vizsgálat végét. Ismert Orbán Viktor utasítására rendkívüli vizsgálat kezdődött a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lenhardtibolya
Ha a vizsgálat is olyan nyögve-nyelősen fog megtörténni, ahogy Szócska nyilatkozott, akkor nem számíthatunk érdemi eredményre. Szócska mondatai ziláltak, befejezetlenek, kb. olyanok, mint aki képtelen beszélni. Kit érdekel, hogy ő háromgyerekes apuka, most Miskolcra azért küldték, hogy felderítse mi történhetett.
Sede
a magyar egészségügy is jobban teljesít...
be kéne szántani az egészet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.