S. Ábel csütörtök éjjel három lövést adott le a Móricz Zsigmond körtéren található gyorsétteremben. A rendőrség pénteken előbb körözést adott ki ellene, később pedig el is fogta az elkövetőt. Az egyik Facebook oldalon egy szemtanú írt arról, ő hogyan látta az esetet.

A Balesetvadász Facebook oldalon még reggel írta azt az egyik kommentelő, hogy ő látta, amikor az elkövető bement a McDonald's-ba. Később az oldal szerkesztőinek kérdésére megerősítette, hogy a helyszínen volt, ő maga azonban nem ismerte fel a lövöldözében S. Ábelt, mert mint írta baseballsapkát viselt.

Péntek délután a következőket írta még az oldalon:  "Egy szót sem szólt és meglepően higgadtan sétált be a kajáldába. A lépcső előtt eldobta az üres tárat.Felment a lépcsőn lött egyet a plafonba tovább ment és a benti résznél is lőtt.Utána körbe ment mint aki jól végezte dolgát kijött és elsétált."

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na ez aztán cikk:" A rendőrség előbb körözést adott ki ellene,később pedig el is fogta az á l d o z a t o t""!! He?? most akkor mi van ?ki fogott el kit?? Milyen áldozatot fogott el a rendőrség?Az elkövetőt is elfogták? Vagy csak az áldozatot!!!Ujságírók!!!
Csodapók
Ebben a hírben szerencsére van egy pozitívum:
nem halt meg senki.

Azt azért rendesen Futó Barnabás és a pszichopata barom
pszichiáterei és a többi jogalkalmazó
pénztárcája bánná,- ha rajtam múlna-,
hogy a Mc'Donalds alkalmazottai beperelnék őket!
Senara
Mi volt a célja ? Nem akar sittre menni . Normális ember ilyet nem csinálhat , tehát beszámíthatatlanan és orvosi segítségre van szüksége ! A pszichiáterénél fogták ami megint érdekes , lövöldözik, menekül , de oda elmegy ?,!! . Jogot tanult és állítólag szép jövő állt előtte . Egykét év és otthon van , ha bejön neki
human
@Senara: Egy szakembernek nem hivatalosan elmondta, hogy ő egy isten. Utálja anyját, hogy megszülte, mert egy istennek nem így kell a világra jönnie (vagy valami ilyesmit hablatyolt). Megtiltotta, hogy ez jegyzőkönyvbe kerüljön, mert tudta, hogy ezzel simán lecsukhatják. Ennyire viszont meg volt a realitás érzéke.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.