Egykori szerzőnk, Para-Kovács Imre találta ezt a csodálatos költeményt a Facebook-on. Kár lenne minden szócséplésért, töltekezzenek, Kedves Olvasóink!

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Úgy látom a fidesz ma Magyarországon a legnagyobb kommunista párt...a személyi kultusz már meg is van. Ma találtam valahol ezt a "Dr. Tény" nevű blogot és hát...1x tessék megnézni, belekukkantani kihez milyen híreket gyűjtöttek össze és milyen csaló diagramokat csinálnak. Ritka nagy seggnyaló oldal.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Aszongya a faszi: Amit rombolt Bajnai a sátán/Felépíté orbánisten.

Hát át én meg azt mondom a bajok nem kicsik itt a magyar társadalomban. Magyarország jobban teljesít az agymosásban de abban tényleg.
nemkati
@Hellcat: Ez a förtelmes oldal, a dr tény a Fidesz hazugsággyárának egyik pillére. Azok a fidesz-fanok, akik áhítattal olvassák, igazolást kapnak arra, hogy az a maszlag, amit a Fidesz évek óta próbál lenyomni a torkunkon, ténylegesen a valóság. Csak aki képtelen az önálló gondolkozásra, az nyeli be vakon ezeket a meghamisított "tényeket".

Ez a dr tény hasonló az „Adósságnyomás-mérő” honlaphoz, amit 3 hete "A tárca technikai okokból, magas szoftverkarbantartási igénye miatt a jövőben nem üzemeltet tovább". És amit egy lelkes fidelitasos nebuló akár hithűségből havonta pár perces munkával az aktuális adatokhoz igazíthatott volna. De még úgy látszik a sajátjaik között se találtak olyan perverz egyént, aki továbbra is csökkenésnek írta volna a 18 század százalékról 4 tized százalékra való emelkedést. Pedig azt is biztos sokan beszopták, hogy az államadósság-növekedés valójában csökkenés. :)))
gabrella
A saját bőrén mindenki érzi,hogy Mo. hogyan teljesít, látja,hogy ő éhen döglik míg az államtitkárok és miniszterek milliókat visznek haza, munkahelyek szűnnek meg. tehát, bármit kommunikálnak.
nemkati
@gabrella: Sajnos nem így van. Élő pálda anyukám, aki megrögzött 0rbán-imádó és HírTv néző. Korábban, az MSZP kormányzása idején minden negatívumot Gyurcsány és Bajnai nyakába varrt, mert ezt hallotta kedvenc adóján. Olyan jelzőket, olyan szavakat kezdett használni, amit azelőtt soha nem hallottam tőle. Demszkyt pl "jól fejberugná". Ilyet azelőtt soha nem mondott volna senkire. És most, bármi történik, adóemelés, megszorítás, az mind annak köszönhető, hogy szörnyű módon megváltozott a világ. Persze az EU a legfőbb bűnös, de a világban történő negatív változások is okai annak, milyen lépésekre "kényszerül" szeretett kormánya. A mutyi, a korrupció a kormányoldalon, a Fideszben szerinte nem létezik, csak a baloldalon.
Hellcat
@nemkati: Hát igen. El kell ismernem a fidesz 1 dologban verhetetlen és az a propaganda...Göbbels magzatpózban sírta volna magát álomba ha látná ami most idehaza megy. Ezen kívül viszont mindenhez bénák. Kormányozni nem tudnak, csak lopni de még azt is annyira szarul, hogy törvénnyel kell védeni magukat mert lebuknak mindennel.
gabrella
@nemkati: Ja, nálunk apám ilyen hülye. Úgy tekint Orbánra, mint a megváltóra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.