A főpolgármester szerint hiba volt az autóforgalom lassítása a fővárosban, ezért a közlekedési lámpák összehangolását fel kell gyorsítani. Szerinte ellentmondásos a dugódíjjal kapcsolatos helyzet, mert a parlament korábbi döntése nem teszi lehetővé a bevezetését, de az előző városvezetés kötelezően vállalta azt a 4-es metró uniós támogatásának fejében.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dömdödöm
sz@r az egész úgy ahogy van ,ki kéne mozdulni és megkellene nézni egy hasonló német város hogyan működik és átvenni és összehangolni a jó példákat amit lehet .Nem egy túl nagy kihívás Terlós etás ! :(
hallgatag
@dömdödöm: " ezek " a jót soha nem tudják, de nem is akarják átvenni...
Jobb a " keleti nyitás ", mint azerb., albánia, románia, közelkelet...
Szijjártópetya nem szeret nyugatra járni...
Brother Louie
@dömdödöm: A héten találkozott Tarlós Shanghai polgármesterével. Jött megnézni a 2011-ben beigért kinai gyorsvasutat Ferihegy és a Belváros között.

Biztos tetszett neki.
dömdödöm
@Brother Louie: minek a kínaiakra várni 20 km gyorsvasút megépítéséhezezt azt sem értem . szólni kell a hollandoknak és megcsinálják 3 hónap alatt az alstom meg ad hozzá kocsikat ,jó lehet kocka kerekekkel de kijavítják amikor észreveszik :-)
hallgatag
@dömdödöm: Szijjártópetya arra nyitott a vezér parancsára...
hát akkor nekünk az a jó ??? MIndegy, hogy sz@r, de felül ez az elv...
reméljük, nem sokáíg
dömdödöm
@hallgatag: énitt a kínaiaktól még nem láttam semmit csak szecsuáni csirkét és másolt sportruhákat meg egyébkacatokat , és mercédesszel járkálnak és nemtudnak vezetni ,azt sem tudom ki volt képes átengedni őket az szgk vizsgán :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.