Hiába hívták a pesti bemutató után, csak Bródy jött. Az István, a király fővárosi premierjét tartották meg Budapesten, a Papp László Sportarénában. A bemutató előtt szélsőjobbosok tüntettek Alföldi Róbert rendezése ellen, de ezt előre lehetett tudni. Ennél sokkal érdekesebb, ami a darab után történt. A darab két színésznője a nézőtérre ment, hogy felhívja a színpadra, az ünneplő közönség elé Szörényi Leventét és Bródy Jánost. Bródyt meg is találták, föl is ment, Szörényi azonban nem volt sehol, pedig egy bemutatón erre számítani lehet. A minden művészt valamelyik oldalon látni akaró kulturkampf szerint jobboldalra sorolt Szörényi sokak számára meglepő módon szimpatizált Alföldi rendezésével. A Heti Válasz augusztus 22.-i számában így nyilatkozott: "Nagyon kíváncsi voltam Alföldi megoldására. Munkája nem egy ablakot nyitott rá a darab értelmezésére, hanem egy egész kaput. Új fejezet kezdődött, és ha valaki később ezt a darabot újrarendezi, akkor ez az előadás lesz számára az...

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Arra senki sem gondol, hogy már hónapokkal ezelőtt le volt beszélve netán egy külföldi meghívás, Az első bemutatón részt vett a második már nem kötelező.
vakvillám
Jó reggelt.Látni vélték, midőn a trabantból megpróbálják kiszabaditani.:)))
silber13
@vakvillám: Miféle trabantból? Kik akarták kiszabadítani? Esetleg a Jobbik, vay maga a csúti vitéz Belizár?
magyarbakancs
Szörényi úr félti a meg élhetősét és a Fidesz neheztelését?
vakvillám
@Horizont: Hoffman Rózsa:uj időszámítás kezdődött! tegnap 14:02--kor leírtad szocializálódásodat.A látóhatáron sem vagy--és nézz a tükörbe--ott láthatod a sötétet.
vakvillám
@silber13: Szia---a trabantot már kispórolták???A Dóm téren még Nagy Feróék abból léptek ki:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.