Az Európai Parlament (EP) nőjogi bizottságának elnöke szerint csak széles körű összefogással érhető el komoly eredmény a romák felzárkóztatásában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Uborkakulcs
Én a széles körű összefogás első lépésének a BTK élet, vagyon, emberi méltóság,kábitószerre, vonatkozó pontjainak drasztikus szigorításával kezdeném. Felvenném a BTK.- ba a cigány bűnözés és a megélhetési bűnözés tényállását is. ezt is drasztikusan büntetném. Az említett első4 pontban visszaállítanám a halálbüntetést,az alsó 2 pontban a szabadságvesztést közmunkára változtatnám - persze BV intézmény keretein belül- alsó kiszabandó határát 20 évben határoznám meg. A közmunkával megtermelt javak 50%-át azonnal ellátásra,a megmaradt 50%-ot pedíg a Cigány integrációs Programra fizetné be a delikvens. Így nem a tisztességes adófizetők pénzelnék egy hasznonatalan nép integrálódását.
szablyafűrész
Milliárdok mennek el - a semmire !

Aki tud olyan országról, ahol sikeresen integrált a cigányságot, az tegye közzé !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.