"Ha a baloldal visszatér, és lerombolja azt, amit könnyekkel és verítékkel kiszenvedtünk magunkból az elmúlt négy évben, ennek az országnak vége" - fenyegette meg hallgatóközönségét Kövér László a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének fórumán.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
@Uborkakulcs: Csak kiigazításként, Románia 2007 óta tagja az EU-nak, Bulgáriával együtt.
nemsemmi
@Uborkakulcs: Nem voltam elégedett a Gyurcsány kormány intézkedéseivel.
A választások után elzavarni az újonan megválasztott kormányt, ahhoz mégiscsak a választópolgárok többsége kell. Úgy tudom kb 8 millió válsztásra jogosult volt akkor az országban.
Azért az kicsit erős, hogy 1 millió tüntető a 10 millió magyar nevében elzavarja az új kormányt.
Mi volt az előzmény??? Mi indokolta ezt a vandalizmust???
2010 után ennek az oknak a többszöröse is fennállt. Azóta annyi okot szolgáltatott Orbán a tüntetésekre, hogy ha ezt a bal oldal csinálta volna, már régen polgárháború lenne az országban.
Azért azt te sem gondolod komolyan, hogy az AUDI akkor is itt gyártaná a motorokat, ha ugyanannyi lenne a bérköltége mint otthon! Pusztán azért mert a magyar munkások képzettebbek és megbízhatóbbak a németeknél!
Írd már le légyszíves, hogy mennyibe kerül németországban a munkáltatónak, hogy 1 euro nettó fizetést adjon a dolgozónak, és mennyibe kerül nálunk???
Ne dőlj már be az orbán propagandának.
Nézd meg a versenyképességi listán mennyit rontott Orbán 2010 óta.
abacs62
Nem a baloldalnak kell visszajönni, hanem nektek kell elhúzni a jó nevelt sanghaji repedtsarkú p...ba, de azért megkérdezem, "laczika", nincs véletlenül ikertesód? Mert egyedül ilyen hülye nem lehetsz !
JAJMÁR
Engem nem érdekel, mi lenne a Fidesz szemszögéből, ha a baloldal visszajönne, de érdekelne a Fidesz programja. Van neki vajon? Vagy csak annyi, hogy rezsicsökkentés! Ők mennyit akarnak kivenni az emberek zsebéből? Méééég???
marlin
"Kövér: "tudjuk, milyen kormány jönne helyettünk""

Tudja valaki, hogy ez a Kövér milyen kormányzatnak a tagja?? Vagy csak neki (is) identitászavara van??
A "Parlament Elnöke" miért képzeli magát a kormány "beltagjának"?? Csaknem azt akarja sugallni a "háromszázforintosok szellemi épülésére", hogy Magyarországon a kormány egyben a parlament is??
Egy demokráciában??
gabrella
Az a kormány amely a 28 ezres segélyt leveszi 22-re nem a nép érdekeit képviseli!!!
3-4 év alatt kiszenvedte a nép a pazarlást, nem a vezetők, meg a gazdagok mert azoknak több jutott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.