Nem lesz jövőre adóemelés, mivel beért az egykulcsos adórendszer, melynek folyományaként tudják támogatni a kiskeresetű családokat is – jelentette ki Giró-Szász András a Hír TV P8 című műsorában.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Engem azért ebben a nagy támogatósdiban pár dolog zavar.
Az egyik, hogy 3 gyerekes akár nem fizet nyugdíjjárulékot...meg ugye adót sem. Meg eü. hozzájárulást sem. Nem fizet az étkezésért, nem fizet a tankönyvekért.
Nem a gyerekektől sajnálom, de azzal, hogy 3 gyereket bevállalok, még nem húzhatom ki magam a társadalmi felelősségvállalás alól. mert ha nem tudom őket eltartani, akkor ne vállaljak annyi gyereket.
Ez most elég csúnyán hangzik, tudom, de legalább olyan demagóg, mint amit most művel a mutyisz. Arra meg senki nem gondol, hogy ezáltal megint csak csökken az adó és járulékfizetők befizetése, amit majd pótolni kell.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
öcsi55
Ebből fedezik a nagy rezsi csökkentést meg persze hát a választási kampányhoz is kell.
Hellcat
Az egykulcso adó hiányt csinált...inkább a 6-7 qrbán megszorítás ért be...de szerintem még az se csak simán kampányolnak.
Meine Ehre heisst Treue
"Ez a kicsi ország ki van fosztva!
Kirabolta török, német, tatár,
meg az olasz Cosa Nostra!
Itt lop a miniszter fia,
meg az egész maffia,
de meg van szokva!"
bakegya
@coyote3: 47 milliárd-a kordinálatlan útdíjakból-a tranzakciós átutalási díj,a 27%-os ÁFA,de a tiszta haszon a havi átlagban behajtott büntetési tételek-az ötszörösére emelt eljárási költségek-ha építéshatósághoz kényszerülsz,15-ezer a belépő,de vegyük a földügyleteikkel szélhámoskodást,a regisztrációs költség,tételenként 6 illetve 8-ezer,de ha ügyvédhez mész a csillagos ég ...jaj jaj a magyarnak ha valamije még van, a tandíjban fulladozni kényszerülő szülőket még meg se merem említeni...pénz a köbön is kevés itt már ha pl szerelőt kell hívnod-netán mosógépet cserélni kényszerülsz,ha kihoztad az üzletből már csak felét éri...soroljam miből tartják ezek a fityiszesek ilyen jól magukat?
Az orbánné pl mást sem csekkolt ,hol milyen bányát földet,természeti értéket lehet lenyúlni lerabolni-az ártatlan virágszálról sose szól a krónikája ennek a genyó-szófosónak...
nehogymá
soljanka meg van a 3 gyerek,kellett fizetnem a kajáért,a könyveket kifogástalan állapotban visszakellett adni,igy a fontosakat megvettük,vagy egy összeg határ fölötti részt kikellett fizetni.értem miröl beszélsz de ez a kedvezmény nem szociális támogatás,mert dolgozó emberek veszik igénybe. munkanélküliként is kellett fizetnem a menzát.alapjáraton 5o% a kedvezmény.az,hogy a magyar átlagbérböl az igaziból nem a ksh kétszáz valahány ezerböl gyerek nélkül se könnyü az élet az más kérdés.ettöl még nem fogok rájuk szavazni.az elsö kormányzásuk alatt a gyerek szemüvege a 6 szorosára emelkedett.ugy még nem adott a szegényebbeknek a jobb oldal ,hogy ne került volna többe,viszont állat jó a propaganda osztályuk ,mert uton utfélen azt hallottuk,hogy demilyenjónektek.hát nem volt az,és nem is lesz.
bretagne
Gyurcsány szavaival élve: jobb, ha nem tudjuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.