A múlt heti, háborús bűntett elkövetése miatti vádemeléstől függetlenül felbujtóként elkövetett kényszervallatás, jogellenes fogva tartás, a magyar állam területe elleni hűtlenség és felségsértés miatt is nyomoz az ügyészség Biszku Béla ügyében – írta a Magyar Nemzet.

A lap csütörtöki számában Bagoly Bettina, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta, hogy az ügyészség határozattal elkülönítette a jobbikos országgyűlési képviselők feljelentésében megjelölt további bűncselekmények miatt indított eljárásokat. E bűncselekmények miatt a nyomozás folyamatban van.

Arra a felvetésre, hogy a közkegyelmi törvény értelmében, miután Biszku Béla betöltötte 60. életévét, egy 3 évet meg nem haladó szabadságvesztés esetén végrehajtási kegyelemben részesítendő, illetve a 3 évet meghaladó ítélet nyolcad része esne közkegyelem alá, a szóvivő kifejtette: a végrehajtási kegyelem feltételeinek fennállását az eljáró bíróság vizsgálja. Egyben emlékeztetett arra, hogy a Budapesti Nyomozó Főügyészség halmazati büntetésként életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását indítványozta.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@kedwes: 100 év múlva már senki nem él. Ki fogja megtudni? Az örökélet titkát kellene felfedezni!
egyember
Úgy hallottam, lányokat is futtatott ...
mátmar
Szedjék össze az elmúlt évszázadok törvénykönyveit és egyben terjesszék be, hogy ami azokban szerepel azt mind elkövette!Talán csak nem Felséges Kedves Vezetőnket sértette meg?
kedwes
@bretagne: Pontosan ez a cél! Ne tudja senki felelősségre vonni, mert nincs hozzáférhető anyag. Mindennel ezt csinálja!
bretagne
@kedwes: Nem bánnám, ha már 2014 lenne és sikerüljön legyőzni!
Dr plágium
@bretagne: sajnos az ellenzék is egymást marja, képtelenek az összefogásra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.