Jogerősen elítélte a Fővárosi Törvényszék Liptai Claudiát közokirat-hamisítás miatt hétfőn. A színésznő, televíziós műsorvezető azért kapott több mint egymillió forintos pénzbüntetést, mert elhunyt édesanyja mozgáskorlátozott-igazolványát használta egy parkolásnál.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
".. a rokkantkártyát kegyeleti okokból, édesanyja emléke miatt hordta magánál, ...rokkantigazolvány feltehetően a napellenzőből eshetett véletlenül a szélvédő mögé, mikor becsapta a jármű ajtaját."

Hihető, az emberek a napellenzőben szokták tartani féltve őrzött emlékeiket, még évekkel rokonaik halála után is, hogy kéznél legyen vezetés vagy parkolás közben.
szaboria1
@coni: Milyen jól hazudik a drága egy kegyeleti okból nem a rokkant kártyát kell eltenni. Édesanyámnak is volt és amikor bementem az önkormányzathoz bejelenteni a halálát ott fel is hívták a figyelmemet le kell adni az okmány irodában a rokkant kártyát. A kártya hátoldalán szerepel is milyen esetben kell leadni.
szaboria1
Érdekes még az is, hogy neki napi 7000.-ft míg másnak csak 5000.-ft ha leakarja ülni.
craven
megbírja amennyi pénze van...bár le- kellene ülnie,akkor lennék a cellatársa :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.