Cigányüldöző, zsidózó, a jog uralmát kevéssé tisztelő és a náci mozgalmakkal szemben elnéző kormánnyal rendelkező országként láttatja Magyarországot a MailOnline annak kapcsán, hogy Andor László, az EU...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varirmag
Egy picit félre informálták a politikus urat ! A környező országokból tömegével települnek hozzánk a cigányok,mert itt van segély,cspótlék és egy rakás olyan (csak nekik járó ) juttatás amiről ukrajnában vagy romániában,szlovákiában nem is álmodhatnak.
Bécsbe meg nem menekül innen senki. Félelem és rasszizmus uralkodik ugyan de nem úgy ahogy John Mann gondolja.
Kis hazánkban van hátrányos megkülönböztetés,rasszizmus mert amig egyeseknek ( akik soha nem fizetek adó,járulékot !)jár az ingyenes eü ellátás,az ingyenes óvoda ( sőt még fizetnek is nekik ha méltóztatnak igénybe venni !) az ingyen tankönyv,az ingyen étkezés,az ingyen nyaralás.Hatéves kortól kaphat ösztöndíjat és jár az ingyen laptop és a PC-hez az ingyen internet. Jár neki az önkormányzati bérlakás és a lakhatási segély és ha nem dolgozott életében egy percet sem jár neki a méltányossági nyugdíj.Ha összeütközésbe kerül a törvénnyel, jár a sztárügyvéd és védi a politikusok és jog(?)védők hada és az érdekeiket képviselők egyre növekvő tábora.
És él itt a másik állampolgár akinek nem jár semmi ingyen, mindenér fizetnie kell !
Fizet az eü. ellátásért (akkor is ha munkanélkül marad) a belét is kidolgozza hogy a gyerekét etetni, öltöztetni tudja ( a rongyos boltból mert a béréből nem telik másra !)
fizet a tankönyvért,az iskolai étkeztetésért. A gyereke -bár tanul rendesen- nem mehet. nyaralni mert arra nem telik ! És nem telik laptopra mert fizetni kell a számlákat,a rezsit,a lakás törlesztő részleteket (még húsz évig).Fizeti a saját lakás után az önkormányzatnak az ingatlan adót.
Ha meglopják,megverik,kirabolják ( őt vagy az idős szüleit ! ) nem védi meg a rendőr mert az közel-távol nincs ,nem védi őt politikus és nem védi jog(?)védő mert neki nincsenek jogai csak kötelessége. Nem védik sztárügyvédek mert ő nem örökölt a "maris mamától"

Valóban, van rasszizmus ! Csak nem úgy ahogy önök ,szarhabosító hazai és külföldi politikusok gondolják ! Önöknek havány lila fingjuk sincs az " átlag emberek"...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@varirmag: Tudod, mindig végtelenül bosszantott, amikor az orvos a lázra lázcsillapítót ír fel. Igaz, a lázat csillapítani kell, mert komoly veszélyeket rejt. De az igazi gyógyítás az, amikor az orvos felismeri az okot, ami a lázat okozza, és azt kezdi el kezelni.
Kala Majka
"Mikor szólaltak fel a poltikusok,a jogvédők a szájtépő megélhetési jajongók a bűnőzök ellen ?"

Elég sok precedens van erre is. Csak tudod, éppen az ilyen felszólalókat nácizzák le kórusban az "antinácik" a parlamentben.

Ez azt jelenti, hogy a magyarirtás és a magyarok elüldözése ma már hivatalosan becsület és dicsőség dolga, akárcsak a régi szép időkben volt a kulákok és a klerikális reakciósok elleni szoc' békeharc.
varirmag
@JAJMÁR: "Megfelelő időszakot igazoló munka nélkül semmilyen nyugdíj nem jár"

Úgy nevezik "méltányossági nyugdíj" Nézz utána !
Az "ösztöndíj" Macika, Cinkapanna és ez csak az ált.iskolában ! De úgy látom Te is tudod. Kaphat ilyen "ösztöndíjat" minden (jól tanuló) rászoruló ? Vagy nem ? Miért is nem ?
varirmag
@Kala Majka: Én arról írtam hogy az állam megkülönbözteti az állampolgárait (a gyerekeket is !)
Arról írtam hogy milyen borzalmas a közbiztonság ! Arról írtam milyen alávaló dolog hogy a politikusok,a magukat jogvédőknek nevező szarhabosítók,a megélhetési jajogók nem szólalnak meg,nem emelik fel a hangjukat az áldozatokért !
Mert vagy valóbannem látják mi folyik ebben az országban,vagy látják de magasról tesznek rá !
Kala Majka
Vettem a lapot @varirmag: , csak kicsit kiegészítettem. Baj?
JAJMÁR
@varirmag: A jó tanuló roma pályázhat a Macika és a Cinkapanna ösztöndíjra. Miért, mi ezzel a baj? Ösztönző pénzek, de nem kell nagy összegekre gondolni. Ezt az Országos Roma Önkormányzat fizeti. (Elárulom, hogy rengeteg szőke kék szemű vallotta magát hirtelen romának, csak hogy ő is kaphasson.)
Ennél jobb ösztöndíjpályázatok is vannak, már ált.iskolában is, és középiskolában a nem romáknak is, pl. az Útravaló ösztöndíj. Út a szakmához stb. A felsőoktatásban pedig a Bursa Hungarica, igen, kaphat minden rászoruló.
Ebből vontad le, hogy el vagyunk nyomva? :)

Méltányossági nyugdíjemelésről hallottam, nyugdíjról nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.