Nem smucigoskodik, vagy ha úgy tetszik, nem aprózza el a parlament, ha külföldi utazásról van szó: október elsejétől csaknem 900 millió forintos bruttó keret áll a képviselők, illetve az Országgyűlés Hivatalától kiküldendő személyek, így Kövér László házelnök rendelkezésére – írja a Blikk.

A parlament a United 4 Bonafini Binder Kft.-vel kötött szeptember végén utaztatási szerződést öt évre, nettó 700 millió forint erejéig.

A nyertes cég egyebek közt vállalta, hogy a keret erejéig hivatalos utazásokat szervez, repülő- és vonatjegyeket intéz, igény szerint szállást foglal és gépkocsit bérel külföldön, és úgynevezett VIP-aszszisztenciát is biztosít a Liszt Ferenc repülőtéren a kiutazóknak – olvasható a lap hétfői cikkében.

A Külügyminisztériumnak 18 éve intézünk utazásokat, főképp repülőjegyeket, és az elmúlt két évben részt vettünk a többi minisztérium, illetve kormányzati szerv utaztatásában is – mondta a Blikknek Kárpáti Ferenc, a cég egyik tulajdonosa.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Utazzanak, Tehervonaton..II.osztályú marhavagonokban, többszöri átszállással.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
MEDDIG MEHETNEK ÍGY A DOLGOK??MEDDIG TEHETIK EZEKET AZ ORSZÁG NÉPÉVEL??HA ADY,PETŐFI...STB. ÉLNE MIT ÍRNA VAJON ??
Desischado
Van bőr a képükön, az biztos! Ők utazgatnak, a népnek jó része, - köztük gyerekek! - meg nyomorog! Én is szivesen elutaztatnám őket, a börtönbe! De nem retúrjeggyel!
abacs62
@Desischado: Ezt akartam írni én is, azzal a különbséggel, hogy a "kerepesi"-be váltsanak jegyet. Igaza van, csak oda,,
stone
"900 milliót utazhatnak el a honatyák"

természetesen a spórolás jegyében...
szablyafűrész
A nagy lószerszámot alájuk, nem 900 millkát ! Menjenek gördeszkával, dzsetszkível, vagy kettes létrával, akkor nem híznak zsírósra és nem lesznek cukorbetegek !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.