A Jobbik egyértelműen a férfiak pártja, de a Fidesz szimpatizánsai között ma már több a nő, mint a férfi - derül ki a Tárki kutatásából. Az MSZP is inkább a férfiaknak szimpatikus.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A fideszesnél kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem fideszes ember számára. A fideszes nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A fideszes eltorzult lélek! Egészséges szellemű magyar ember nem lehet fideszes! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy fideszes szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a párt érdeke vagy a fideszesek személyes boldogulása így kívánja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Tekla: Tiszteletben tartom a döntésedet, de hadd ne értsek Veled egyet. Ha az a párt kerülne hatalomra, akit Te gondolsz, akkor borzasztó dolgok történnének az országgal. Olvasd el a programjukat!
kata53
Soha nem volt, most is utálom és soha nem lesz a kedvencem a fidesz! Egyenként szorítanám a kenderkötelet a nyakukra! Most is mennyi jutalmat osztanak egymást közt? 20 millákat !!!Ésmiért ? Mert lopnak, csalnak hazudnak!Más meg éhezik! A hajéktalanokat meg büntetik!Kisöpörni őket de nagyon gyorsan!!!Mármint az összes fidiótát!!!
Tekla
@bretagne: Olvastam ,nekem tetszett az elképzelésük , szépen kivédené a potya lesőket és a tisztességtelen szándékúak nyomulását , konkrétan melyik része a programnak az amelyik ennyire megrémít?
bretagne
@Tekla: Nem, hanem az, hogy kilépnének az Unióból és visszaállítanák a halálbüntetést.
Nem hiszem, hogy Te ezzel egyetértesz. Ha kilépünk az Unióból, azonnal nem folyna pénz az országba, akkor mi lenne az országgal? És miért jó Neked, ha a halálbüntetés újra lenne???
Tekla
Köszönöm ,hogy megtiszteltél azzal ,hogy elmondtad a vélemény különbözetedet ,sajnos sokan erre a kérdésemre egy szóval szokott válaszolni ," semmivel".
A halálbüntetést támogatom! Akkor amikor az öregek megfagynak a saját lakásaikban ,mert a 60 ezres nyugdíjból nem tud még egy szobát sem fűteni ,akkor nem értem ,hogy miért költünk ezekre,az emberhez méltatlan sejt szaporulatokra 4-5 szőr annyit mint arra az emberre, aki tisztességgel végig dolgozta az életét!
Az elrettentés is aktuális lenne , már némely vadak nem félnek semmitől. Rendkívül agresszív ,gonosz ,gyilkosokat mi értelme élete végéig etetni ,akkor amikor a gyerekek fele éhezik. Tisztességes betegeknek nem jut fedél ,a bűnözök meg meleg vízzel zuhiznak és kondi terem után tv-znek .Na ne! Ez pénz pocsékolás és az az üzenete ,hogy nem érdemes betartani a normákat!
A másik , figyelem ,Vona nem azt mondta ,hogy lépjünk ki az unióból ,hanem vizsgáljuk felül a tagságunkból származó előnyöket és hátrányokat. Szerinte és szerintem is, az unióval való együtt működést nem lehet már felszámolni. Nagy károkat okoznánk magunknak ,de újra lehet tárgyalni a feltételeket. A multik kedvezményeit ,a Magyar áruk védelmét és a Magyar föld Magyar kézben tartását ,stb.
Most úgy látom karikatúra szerűen ,hogy Magyarország egy nagy kondér finom kaját főz. Csontsoványan eteti a partedlis disznóra hizlalt Eu-t ,hát ennek véget kéne vetni, valahogy. Nekem a rendező elv tetszik legjobban ,ami a Magyar embereknek jó azt támogassuk ,ami nem jó nekik, azt ne tűrjük meg. Azt hiszem erre vágyunk mind annyian. Véget ért a szocializmus és most nem előre léptünk tovább hanem vissza léptünk a vad kapitalizmusba! Igen csak kéne találni egy új lét formát ,amely egyesíti a kapitalizmus előnyeit ,de megtudja őrizni a szocializmus adta létbiztonságot. Szerintem a Jobbik fegyelmezettsége ehhez jó alap. Szebb jövőt kívánok párt szimpátiától függetlenül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.